Dažniausiai jos drabužių ansambliai gana paprasti, iš dviejų detalių – megztinis aukšta apykakle ir džinsai, palaidinė arba odinės kelnės, dryžuota palaidine ir sijonas. Ir vis tik ji visada atrodo išskirtinai, dailiai.

E. Kling su pasitikėjimu vilki gerokai didesnį švarkelį – užuomina į devintą dešimtmetį, kuri neatrodo senamadiška, priderinus klasikinių elementų – džinsus, minimalistinį apavą ir juodą arba baltą palaidinę, marškinėlius arba megztinį aukštu kaklu. Tai primena, kad didelis švarkelis puošia ir atrodo maksimaliai kietai, neįdedant daug pastangų.

E. Kling suvokia megztų detalių ar drabužių išskirtinumą. Prie klasikinio megztinio ji praktiškai visada mūvi siaurus džinsus.

Elin Kling

Džinsas – vienas iš skiriamųjų E. Kling stiliaus požymių. Jos švarkeliai, šortai, džinsai ar sijonai būna melsvo, balto arba juodo džinso. Prie džinsinio drabužio – medvilniniai marškinėliai, laikui nepavaldūs sportiniai bateliai – ir štai, prieš akis tikra mergina iš Kalifornijos.

Odinius drabužius ji vilki taip, kaip džinsinius – prie odinių kelnių, sijonų ir švarkelių įprastai derina neutralių spalvų (kad stilius būtų sklandus, vientisas) medvilninius marškinėlius arba palaidinę ilgomis rankovėmis. Jos drabužiai niekada nebus per daug išsiuvinėti, išpuošti detalėmis ar grafiniais ornamentais – jie paprasti, stilistiškai lengvi, o vietoje gausos detalių kalba kokybė.

E. Kling prie širdies – klasika, mada jai ne tiek menas, kiek būdas vilkėti patogus, mielus drabužius. Ji dažnai renkasi klasikinius drabužius ir batus (švarkus, prigludusius džinsus, džinsinius švarkelius, baltas palaidines, smailianosius batelius, juodus odinius aksesuarus), o ne ryškius, į akis krentančius dizainerių kūrinius (batelius su aukštais kulniukais, architektūrinių formų drabužius, sluoksniuotus vidutinio ilgio sijonus, spalvingus paltus, ryškius raštus, ryškiaspalvį apavą ir pan.).

Elin Kling

Ji akivaizdžiai nėra romantiško, labai moteriško stiliaus mėgėja. Jei jau apsivilks gėlėtą palaidinę, prie jos mūvės tiesius siaurus džinsus ar siaurą sijoną. Tais retais atvejais, kai pasipuoš klostuotu sijonu, jis bus iš neutralios spalvos medžiagos, o bateliai – rusvi.

Kviečiame pasisemti įkvėpimo:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)