Maxi ilgio suknelę su dekolte sritį apnuoginančia iškirpte pasirinkusi V. Siegel atrodė išties efektingai.

Ilgos suknelės turi vieną privalumą – jos tarsi įpareigoja nepersistengti su aksesuarais. Jokių įmantrybių ir akį rėžiančių, masyvių aksesuarų. Prie elegantiškos vakarinės suknelės puikiai dera subtilūs juvelyriniai deriniai.

Vis dėlto, toks įvaizdis reikalauja didesnių pastangų atliekant makiažą ir rūpinantis šukuosena. Viktorijos įvaizdį sustiprino subtilus, bruožus išryškinantis makiažas ir preciziškai susuktos garbanos – tokias dažnai renkasi įžymybės, norėdamos išpildyti Holivudo žvaigždės įvaizdį ar sužibėti ant raudonojo kilimo.

Vis dėlto, pliaupiantis lietus pakišo koją Viktorijos įvaizdžiui. Suknelės kraštai nuo lietaus sušlapo, o dėl delikataus suknelės audinio tai buvo itin matoma detalė – permirkusi medžiaga kiek patamsėjo ir tai atėmė kelis estetinio įvaizdžio taškus.

Danielius Bunkus, Viktorija Siegel

Stilistas Joringis Šatas sako, kad Viktorijos suknelės ilgis yra tinkamas (geriau šiek tiek ilgesnė nei per trumpa), tačiau dėl nepalankių oro sąlygų suknelė iš tiesų prarado savo grožį.

„Oro nepasirinksi, o ir suknelė iš medžiagos, ant kurios matosi kiekvienas lietaus lašelis. Tokiu atveju reikia saugoti drabužį skėčiu arba suknelę rankomis prilaikyti taip, kad kraštai nesivilktų žeme.

Kitu atveju, galima palaukti, kol suknelė išdžius ir tada eiti nusifotografuoti arba pozuoti taip, kad nesimatytų sušlapusios dalies.

Vis dėlto, didelės bėdos nėra, tačiau suknelė praranda savo grožį. Tai – kaip lūpų dažais ištepti dantys arba susivėlę plaukai“, – kalbėjo stilistas.

Viktorija Siegel, Danielius Bunkus

Rimanto Kaukėno labdaros fondo renginio „Laimės akimirkos“ svečių įvaizdžius išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (436)