Kastyčio Kerbedžio koncerto svečiai

Salė buvo sausakimša. Čia susirinko ne tik pavieniai gerbėjai, bet ir garsūs fanų klubai iš skirtingų Lietuvos miestų. Atvyko ir jo kartos klausytojai, ir jaunimas, kurie palaikė kompaniją tėvams, mamoms, o gal tiesiog nutarė puikiai praleisti laiką.

Kastytis Kerbedis yra vienas tų atvejų, kai klausytojai artistą šlovina ne tik dėl pluošto dainų, asociatyviai primenančių jaunystę ir studijų laikais zulintas audiokasetes. Publika myli Kastytį visą: jo aistrą scenoje šiandien, jo nežemišką balsą, jo betarpišką bendravimą ir kūrybinį preciziškumą.

Efektingas šou papirko nuo pirmos dainos. Kai arenoje pasigirdo pirmoji daina „Sakale, lėk“ žmones apėmė euforija ir visi akimirkai sustingo, o vėliau nugriaudėjo gausių aplodismentų banga. Publika ošė, tiek klausydamasi amžiaus patikrintų jo superhitų, tiek naujų kūrinių, gimusių pastaraisiais metais. Auditorija jį paskandino ovacijose. Visi čia atėjo su šypsenomis veide, o po koncerto išėjo pakylėti.

Kastyčio Kerbedžio koncerto svečiai
Kastyčio Kerbedžio koncerto svečiai

Ypatingai atrodė ir damos, kurios tą dieną šventė Moters dieną. Jos buvo pasipuošusios, išsipusčiusios ir puikiai tą vakarą nusiteikusios.

Įsitikinkite tuo patys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)