42-ejų žvaigždė tikina jaučianti skaudulį dėl to, kad moterys yra linkusios apnuoginti savo kūną tik dėl to, kad vaikosi populiarumo ir visuomenės dėmesio.

„Jaučiuosi kiek nejaukiai matydama moteris, kurios akivaizdžiai bando pateikti save tokiu būdu, kuris garantuotų kuo daugiau žvilgsnių. Ir daro tą ne dėl teisingų priežasčių.

Kai atvykstu į renginį, tikiuosi nuostabaus laiko ir įdomiu pokalbių su žmonėmis – man visai nesvarbu, ar žmonės į mane žiūri. Veikiausiai, būtų geriau, jei jie į mane iš viso nežiūrėtų“, – kalbėjo K. Winslet.

Trijų vaikų mama, išgarsėjusi po kultinio 1997-ųjų filmo „Titanikas“, kuriame vaidino kartu su savo ilgamečiu bičiuliu Leonardo DiCaprio, dabar teigia, kad neigiamą požiūrį į apnuoginto kūno demonstravimą jai išugdė velionė motina Sally.

„Malonu atrodyti tvarkingai, tačiau niekada nenoriu atkreipti į save pernelyg daug dėmesio. Mano mama visada sakydavo, kad nemėgsta pamaivų ir prašydavo manęs, kad nesirengčiau pernelyg atvirų, dėmesį prikaustančių apdarų“, – pasakojo aktorė.

Aktorės komentarai apie perdėta moterų seksualizavimą Holivudui dar kartą priminė režisieriaus Harvey Weinsteino priekabiavimo skandalą. K. Winslet kaip aktorė debiutavo dabar jau liūdnai pagarsėjusio režisieriaus filme „Heavenly Creatures“.

„Per visus mano karjeros metus H. Weinsteinas, kaskart mums susitikus, suimdavo mane už rankos ir primindavo, kad nepamirščiau, kas man padovanojo galimybę tapti aktore. Tarsi už tai jam būčiau skolinga visą savo gyvenimą“, – teigė K. Winslet.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)