Į lenktynes N. Šapovalova atvyko Kanuose gyvenimą sukūrusios ir Pietų Prancūzijoje vykusį grožio konkursą „Misis Prancūzija ir Monakas 2017“ organizavusios Redos Karosienės kvietimu.

R. Karosienei grožio konkursų užkulisiai yra puikiai pažįstami – garsi moteris 1994-aisiais pelnė gražiausios Lietuvos moters titulą.

Šįmet „Misis Prancūzija ir Monakas 2017“ karūnomis pasipuošė dvi nugalėtojos. „Misis Prancūzija“ tapo Anastasija Gorškova, o „Misis Monakas“ – N. Šapovalova.

Praėjusią savaitę, atšaukusi ne vieną svarbų projektą, N. Šapovalova į lenktynes atvyko norėdama palaikyti lenktynininką Deividą Jocių.

Nuo įspūdingo grožio moters akių atitraukti negalėjo ne tik lenktynių dalyviai, bet ir į renginį susirinkusios dailiosios lyties atstovės.

Tačiau N. Šapovalova ne tik grožiu pasižyminti moteris. Ji – teisininkės ir choreografės diplomus turinti mama.

Privačiu dvylikos vietų lėktuvu tiesiai iš Monako atskridusi rusaitė su savimi atsigabeno dalį savo drabužinės. Natalija per vieną dieną pakeitė net tris įvaizdžius, kol lenktynininkai vienas po kito suko trasoje ratus.

Pirmiausia ji lenktynių trasoje pasirodė vilkėdama neįpareigojančią aprangą – džinsus, sportinius batelius ir marškinėlius.

Dienos metu su žiniasklaidos atstovais ji jau bendravo vilkinti prabangią, žemę siekiančią suknelę su skeltuku, o vakarinėje dalyje puošėsi maža juoda kokteiline suknele, „nude“ spalvos aukštakulniais ir grožio konkurse iškovota karūna.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)