Žvilgtelėję į fotogaleriją netruksite suprasti, kad trumpos suknelės – šių metų Vilniaus licėjaus abiturienčių pasirinkimas. Vienspalvės ar raštuotos, pastelinės ar ryškios, priglundančios, o gal atvirkščiai – plazdančios? Merginos stebino skirtingais įvaizdžiais ir rinkosi skirtingų faktūrų, siluetų suknias.

Merginos teigė, kad vidutiniškai paskutinio skambučio apranga joms atsiėjo 100 Eur, kai kurioms pavyko prasisukti trečdaliu pigiau – už 30 Eur, o štai viena abiturienčių tikino, kad įvaizdis pareikalavo net 200 Eur. Suknelės – ne tik pirktos, bet ir siūtos, o kai kurios – net pasiskolintos iš mamos spintos.

Be abejo, išvydome ir šįmet madingų plačių kelnių, prie kurių merginos derino kontrastuojančias prigludusias palaidines ar to paties audinio švarkus.

Stiprioji lytis tarsi pasidalijo į dvi stovyklas: kol vieni rinkosi sau įprastą džinsų ir marškinių duetą, kiti atidavė duoklę nemariai klasikai ir pasirinko kostiumo variantą.

Beje, vienas abiturientų DELFI Stiliui pasakojo, kad švarką teko įsigyti net iš Italijos, esą originalių ir puikiai atrodančių Lietuvoje vargiai įsigysi.

Paskutinis skambutis Vilniaus licėjuje

Vilniaus licėjaus abiturientų pasirinktus apdarus išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (242)