Taigi IT sprendimus teikiančios įmonės „Tesonet“ penktadieniai neatrodo kaip įprasti penktadieniai biure. Rytą pradėję bendrais pusryčiais prie bandelių stalo, prie darbų darbuotojai sėda apsupti keturkojų draugų. Būtent penktadieniai yra ta diena, kuomet biure apsirengiama kiek kitaip - superherojais, ar pavyzdžiui, „Hario Poterio” personažais ar dryželių tematika.

Tesonet

Tačiau įprastai „Tesonet” darbuotojai neturi aprangos kodo. „Kasdien visi rengiamės kaip norime, nes manome, kad svarbiausia yra ne apranga, o padaryti darbai”, – teigia vienas įmonės įkūrėjų Eimantas Sabaliauskas. Anot jo, visi komandos nariai puikiai žino savo atsakomybes bei darbus, o tokios tradicijos tik paįvairina kasdienę atmosferą. Be žaidimų, miego ir poilsio kambarių, čia IT specialistai ir kiti darbuotojai gali mėgautis net ir kineziterapeuto paslaugomis – juk sėdimas darbas iš tiesų išvargina.

Šiuo metu beveik 500 „Tesonet” darbuotojų Vilniuje yra įsikūrę 7 biuruose ir visuose laikomasi tų pačių tradicijų. Įdomu ir tai, kad šios kompanijos darbuotojai (visi iki vieno) išvežami į egzotinę šalį padirbėti ir tuo pačiu pailsėti – taip skatinama motyvacija dirbti būtent šioje įmonėje ir artimiau susipažinti su kolegomis.

Savo rimtą ir intensyvų darbą „Tesonet“ darbuotojai praskaidrina netikėtomis aprangos idėjomis. Belieka pasidžiaugti, kad tokių žaismingai nusiteikusių įmonių Lietuvoje vis daugiau ir daugiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt