Pora ketvirtadienį lankėsi filmo premjeroje. Londone vyko filmo „Asai. Maverikas“ („Top Gun: Maverick“, – angl.) premjera. Atvykusi žymioji pora bendravo su filmo žvaigžde Tomu Cruise'u ir pozavo prie legendinio filme filmuoto lėktuvo. Ypatinga elegancija išsiskyrė jų apdarai.

Karališkoji šeima filmo su Tomu Kruzu premjeroje

Kate Middleton dėvėjo pačius atidengiančią „Roland Mouret“ suknelę. Juoda ir balta – kas gali būti tinkamesnio kultūriniam renginiui? Taip pat kunigaikštienė segėjo „Robinson Pelham“ auskarus, o prie įvaizdžio prisiderino „Alexander McQueen“ delninę.

Karališkoji šeima filmo su Tomu Kruzu premjeroje

Princas Williamas taip pat pagerbė „Alexander McQueen“ mados namus – dėvėjo jų švarką ir smokingo kelnes. Tačiau batai buvo viso vakaro akcentas. Ant princo batų priekių buvo išsiuvinėtas lėktuvas būtent iš premjerinio filmo. Neabejotinai ši įvaizdžio detalė – viena įspūdingiausių, kuria galima parodyti pagarbą ir susižavėjimą kinu.

Karališkoji šeima filmo su Tomu Kruzu premjeroje
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją