Tokioms išskirtinėms nuotakoms dizaineris Robertas Kalinkinas pirmąkart sukūrė vestuvinę „ready-to-wear“ suknelių kolekciją, rašoma pranešime spaudai.

„Vestuvės, visų pirma, yra malonus procesas. Ši šventė neturi būti našta ar pavirsti iš malonaus planavimo į streso ir skubėjimo kupiną nesusipratimų ir išlaidų virtinę. Tai tik suknelė. Aš tikiu, kad suknelė visų pirma turi būti tiesiog patogi. Jokia nuotaka nenori jaustis ne savimi tądien ir nemanau, kad turėtų“, – apie idėją pasakoja R. Kalinkinas.

Vestuvinių ir šventinių suknelių kolekciją, simboliškai pavadintą „Drobė“, sudaro 14 populiariausių mados namų modelių.

Pasak dizainerio, šios suknelės įkvėptos tuščių drobių, baltų erdvių ir minimalizmo – autorių tokia vizija aplankė pamačius įspūdingą dekoraciją, filmui „Alien“ sukurtą dailininko Damien Drew.

Lengva, gaivi ir minimalistinė – kolekcija palieka vietos nuotakos fantazijai ir idėjoms. Dizaineris sako, kad su šiomis suknelėmis nereikės aukoti ir komforto – dauguma jų turi patogias kišenes bei siluetą paryškinančius nuimamus diržus.

Ilgosios suknelės lengvai transformuojamos į trumpas, nevaržančias judesių ir sukurtas šokti iki paryčių.

Suknelėse dizaineris naudoja klasikinių kirpimų ir modernių detalių simbiozę – asketiškos linijomis bei švarūs siluetai čia susijungia su organišku, santūriu dekoru.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)