Kaip rašoma pranešime, Italijos sostinėje buvo surengtas specialus peržiūros vakaras, kuriame serialo kūrybinė komanda Paolo Sorrentino, Jude Law (pagrindinis serialo veikėjas) ir Silvia Orlando pasirinko dėvėti Giorgio Armani. Šio ženklo drabužiais taip pat puošėsi renginio svečiai Kasia Smutniak, princesė Lucia Odeschalci ir Isabella Borromeo.

Paolo Sorrentini ir Jude Law

Šis bendradarbiavimas, apie kurį pirmą kartą buvo pranešta rugsėjį, toliau įtvirtina ilgalaikį asmeninį ir kūrybinį ryšį tarp Armani ir Sorrentino. Armani taip pat dalyvavo serialo kūrimo procese: jis pristatė ne klerikinių drabužių ir aksesuarų dizainą.

Jude Law

Šis originalus SKY, HBO ir CANAL + kūrinys pirmą kartą Italijoje bus pristatomas 2016 m. spalio 21 d. Didžiojoje Britanijoje, Vokietijoje, Airijoje, Austrijoje ir Prancūzijoje premjera įvyks vėlyvą rudenį, o 2017 m. – ir Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Isabella Borromeo
Kasia Smutniak
Lucia Odescalchi
Silvio Orlando
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją