Šviesūs atspalviai

Nesunkiai galima pastebėti, kad lietuviai tikrai myli juodą spalvą. Visgi vasaros metu vertėtų atrasti ir šviesiąją spalvų paletę, rašoma pranešime spaudai.

Klasikinę juodą spalvą puikiai pakeis savotiška vasaros klasika – balta spalva. Taip pat vertėtų atkreipti dėmesį į šiltus žemės tonus bei vieną pagrindinių 2018 m. tendencijų – pastelines spalvas. Ilgai besitęsiantis šaltasis metų laikas tikrai sugrįš, tad dabar mėgaukitės šviesių spalvų įvairove.

Vasaros šventės

Neretai vasaros sezonas tampa tikru švenčių maratonu, tad išleistuvių ar vestuvių svečio garderobu tenka pasirūpinti daugeliui.

Jei atsitiko taip, kad šį sezoną turėsite dalyvauti net keliose iškilmingose progose, rinkitės paprasto, neįpareigojančio stiliaus aprangą ir skirtingų progų metu, prie jau sukurtos aprangos bazės, priderinkite skirtingus aksesuarus. Pavyzdžiui, akį traukiantys auskarai ir pakeista šukuosena, net ir dėvint tą pačią suknelę kelis kartus, sukurs visiškai kitokios stilistikos vaizdą.

Lengvi ir natūralūs audiniai

Karštomis vasaros dienomis ypatingą dėmesį skirkite ne tik dėvimo drabužio modeliui, bet ir jų sudėčiai. Sintetines medžiagas, karštą dieną sukeliančias diskomfortą, keiskite į natūralius audinius, kurie leidžia kūnui kvėpuoti. Vasarą dėvėdami natūralios medvilnės ar lino gaminius galėsite atrodyti ir jaustis ne tik stilingai, bet ir patogiai.

Aksesuarai

Tinkami aksesuarai bei juvelyrikos gaminiai gali pagyvinti net ir patį paprasčiausią drabužių derinį. Kadangi vasaros metu nesinori savęs apkrauti intensyviu makiažu, ne ryškios lūpos ar akys, o būtent subtilūs aksesuarai gali tapti jūsų įvaizdžio akcentu!

Aksesuarai

Šventinį liepos savaitaglį „Vasaros pop Up” metu po vienu stogu įsikurs dizaino ženklai, kurių atstovai padės vasaros garderobą papildyti būtinais ir ilgaamžiškas šiltojo sezono atributais.

Mados gerbėjai galės susipažinti su „Rudnė”, „LYLI by Lilijos Larionova”, „AiMi”, Linos Andriukonės ir kt. kūrėjų darbais. Aksesuarus pristatys „Tadam!”, Simona Samojauskaitė, „Colours of Connection”, „Adele Dagyte Jewellery”, „erikahoc” ir kt. Interjero ir gyvenimo būdo atributus siūlys „KristeStan”, „Love Note” ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)