„Įsivaizduojama, kad tik jaunos merginos gali apnuoginti pečius, nugarą. Tai netiesa. Pasirinkus tinkamus modelius, medžiagą ir vyresnės klientės puikiai jaučiasi lengvame vasariškame rūbe“, – tikina kūrėja.

Šis dizainerės įsitikinimas atsispindi ir jos kūryboje. Sezonines kolekcijas po „BY ME“ prekės ženklu pristatanti Laura Dvinelytė savo kūrybos modeliais kviečia tapti ir vyresnes moteris. Naujausią kolekciją pristatė 39 metų, profesionalus modelis Diana Makauskienė, rašoma pranešime spaudai.

Naujos kolekcijos modeliai

„Kolekcijos pavadinimas „Release“ kviečia išleisti, leisti, paleisti, atsipalaiduoti. Tai lyg žinutė atverti savo kūnus, įkvėpti ir mėgauti akimirkomis. Juk kūnas yra tikrieji mūsų namai, todėl rūpintis savo kūnu ir mylėti jį yra būtina ir amžius neturėtų tam daryti įtaką.“, – mintimis dalijasi dizainerė.

Kojas denkite plačiomis kelnėmis

Šią vasarą dizainerė siūlo kojas dengti plačiomis, laisvo kritimo kelnės. Rinktis ilgą, šilkinę suknelę ir atverti rankas, pabrėžti kaklo bei dekoltė zoną.

„Dažna moteris turi kompleksų ir priekaištų savo kūnui. Dėl šios priežasties kolekcijoje nerasit trumpų sijonų ir suknelių. Plačios, ilgos kelnės šiuo metu itin populiarios.
Tačiau būtina atkreipti dėmesį į kelnių medžiagą ir atrasti sau tinkamą modelį. Kelnės turi būti ilgos, dengti achilo kulną. O kelnių liemuo turi būti aukštas ir pabrežti siauriausią liemens dalį.“, – patarimus dalija L. Dvinelytė.

Didinti marškiniai – talijos suformavimui

Klientėms, kurios kompleksuoja dėl rankų ar šiek tiek didesnio pilvo, dizainerė siūlo mėgstamas drabužius derinti su laisvais, didinto (angl. oversized) modelio, šilkiniais marškiniais.

„Marškinius derinti rišant virš liemens ar įsikišus į kelnės. Galime pamaskuoti kompleksus bei pabrėžti liemenį. Tokiu būdu vizualiai pailginti kojas. O paryškinta marškinių pečių linija vizualiai padidins viršutinę dalį ir pakoreguos figūros siluetą. Universalaus modelio marškiniai tiks tiek su suknelėmis, tiek su laisvo kirpimo kelnėmis“, – sakė dizainerė.

Rinkitės natūralios sudėties audinius su poliesteriu

Renkantis marškinius būtina atkreipkit dėmesį į medžiagą. Marškinių medžiaga turi būti natūralios sudėties ir turinti savyje poliesterio. Poliesteris neleis marškiniams glamžytis ir palengvins jų priežiūrą, o natūralus pluoštas leis kūnui kvėpuoti.

Naujos kolekcijos modeliai

Kolekciją dizainerė sukūrė pasisėmus įkvėpimo iš gamtos. Drabužių spalvos primena jūrą, kopas, saulę ir bangas. Medžiagos pagamintos iš organinės medvilnės, viskozės, šilko. Drabužių faktūra atkartoja jūros bangas, plonumas ir lengvumas atspindi vasaros vėją. Kiekvienas drabužis turi išskirtines detales, tokias kaip paryškinta pečių linija, užkoduota žinutė ant džemperio ir daugiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją