Talitą von Furstenberg galėjote būti matę žengiančią „DVF“ (Diane von Furstenberg – DELFI) mados namų podiumu arba pozuojančią su mados veteranės kurtais drabužiais nuotraukoms socialiniuose tinkluose.

Dizainerė kartu su anūke:

With my granddaughter Talita before the Met !

A post shared by Diane von Furstenberg's diary (@therealdvf) on May 1, 2017 at 9:18pm PDT

18-metė mados imperijos paveldėtoja ne tik populiarina „DVF“ prekės ženklą tarp jaunosios kartos atstovų, kaip ir galima tikėtis iš kūrybinę gyslelę turinčios Furstenbergų šeimos atstovės, ji taip pat žavi paprastu, jaunatvišku stiliumi, į kurį įpina prabangių ir elegantiškų akcentų.

Tačiau Talita aklai nepasineria į prabangos ir turtų pasaulį, savo įvaizdžiu nesiekia parodyti statuso visuomenėje. Jos drabužinėje daug kasdieniškų derinių, tokių kokius išvystumėte ir paprastą dieną žingsniuodami gatve – pavyzdžiui, raštuoti šortukai, prie kurių priderinta paprasti balti marškinėliai ant petnešėlių.

Nuo monochrominių žaismingų kostiumėlių iki subtilių kokteilinių suknelių – dizainerės anūkė turi puikų pavyzdį, iš kurio gali mokytis, kaip nesuklysti kuriant savo įvaizdį ir drąsiai eksperimentuoja rinkdamasi skirtingus stilius.

Talita taip pat sukasi stilingų ir įtakingų žmonių terpėje – tarp jos bičiulių yra vieno garsiausių pasaulio supermodelių Cindy Crawford dukra Kaia ir jauniausia dainininko Lionelio Richie dukra, modelio profesiją pasirinkusi Sofia Richie. Juk neveltui sakoma – su kuo sutapsi, toks ir pats tapsi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)