Dizainerė ir „Ingrid Inži” mados namų įkūrėja Ingrida Rutkauskaitė-Naujokė teigia, kad be suknelės nuotakoms labai svarbu apgalvoti ir kokius batelius avės, kokiais aksesuarais puošis.

„Carolina make up studio” visažistės Jolanta Mušauskienė ir Karolina Bel pataria nepamiršti priderinti ir nuotakos makiažo bei šukuosenos, nes tik puikiai tarpusavyje derančios detalės padės sukurti tobulą nuotakos įvaizdį, išryškinti jos asmenybę.

Dizainerė pastebi, kad dauguma nuotakų daro klaidą bandydamos suderinti skirtingus stilius. Pasak jos, neretai klasikinė nuotakos suknelė derinama su romantiško stiliaus aksesuarais ar šukuosena, ir atvirkščiai, romantiško stiliaus sukneles užgožia griežta šukuosena, ryškus, iššaukiantis makiažas ar aksesuarų gausa.

„Ingrid Inži” mados namų modelis
„Ingrid Inži” mados namų modelis

„Savo nuotakoms pirmiausia patariu gerai apgalvoti kaip jos nori atrodyti savo vestuvių dieną, pasirinkti vieną stilių ir jau tada pradėti derinti atskiras įvaizdžio detales, rašoma pranešime spaudai.

Jeigu jos išsirenka romantiško stiliaus suknelę, gausiai dekoruotą nėriniais, galbūt tada visai nereikia jokių kitų aksesuarų, tinka tvarkinga šukuosena, papuošta minimalistinio stiliaus lankeliu, kuris priderintas ir pagamintas iš suknelės detalių, pavyzdžiui nėrinių, karoliukų.

„Ingrid Inži” mados namų modelis

Jei pasirenkama griežtesnio, seksualaus stiliaus suknelė, tuomet tinka tiek aukštai viršugalvyje, tiek žemai į kuodą surišti plaukai, tokiu atveju galima skirti daugiau dėmesio aksesuarams.

Jeigu nuotaka nusprendžia vilkėti suknelę nuoga nugara, tuomet ir akcentuokime šią kūno dalį, suknelės linkius nugaroje, nuotakoms patariu neapsikrauti aksesuarais, o pasirinkti kažkokią vieną, smulkią detalę. Kartais aksesuarai tiesiog privalo būti, kaip antai bohemiškame stiliuje, čia papuošalai yra tarsi užbaigta detalė, tarsi tas trūkstamas taškas ant „i“ raidės.

„Ingrid Inži” mados namų modelis

Ir niekada nepamirškime tvarkingo ir gražaus makiažo, kurį gali atlikti tik tikri profesionalai. Aš niekada nerekomenduoju rinktis ryškaus, vakarinio makiažo, juk nuotaka ruošiasi savo vestuvėms – tyrumo, skaistumo, meilės, ir atsidavimo šventei, o ne kaukių karnavalui.“, – kalba dizainerė.

„Ingrid Inži” mados namų modelis

Makiažo specialistės Jolanta Mušauskienė ir Karolina Bel papildo dizainerės mintį sakydamos, kad būsimoms nuotakoms geriausia būtų rinktis klasikinį makiažą. Pasak jų, nuotakos turėtų vengti veido dengimo pudra, ryškaus kontūravimo, o prioritetą teikti žemės tonų atspalviams.

Viena iš naujausių klasikinio makiažo tendencijų 2018 metais – tamsiai ryškinti apatinio voko vidinę liniją taip sukuriant padūmavusių akių efektą ir suteikiant nuotakos žvilgsniui paslaptingumo.

„Ingrid Inži” mados namų modelis

Stilius: „Ingrid Inži” mados namai
Fotografas: Mindaugas Švoba
Makiažas: Jolanta Mušauskienė ir Karolina Bel, „Carolina make up studio”
Šukuosena: Viktorija Novotoraitė
Modeliai: Marija Slusnytė, Golda Filipavičiūtė, Rūta Plečkaitytė

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)