Tradiciškai, MRU studentai diplomų įteikimo dieną vilki kone visą kūną dengiančias mantijas, tačiau tai nuo atsakomybės pasipuošti – neatleidžia. Paminėtina, kad mantijos nėra privalomos vilkėti, tai studentų pasirinkimo reikalas.

Merginos po mantijomis rinkosi saugius ir laiko patikrintus variantus: klasikinio kirpimo arba laisvalaikio tipo suknelių ir batelių derinius. Studentės per daug nesipustė ir neeksperimentavo nei su iškirptėmis ar skeltukais, nei su suknelių ilgiais – įvaizdžių būta kuklių ir subtilių.

Pagrindinės spalvos, kurios dominavo studenčių aprangoje – švelniai rausva ir kreminė, prislopinta pilkšva ir žalsva, neapsieita ir be juodos. Ir tik maža dalis merginų pasirinko vilkėti ryškų, akį traukiantį drabužį.

DELFI Stilius žvalgėsi, ką po tradicinėmis akademinėmis mantijomis vilkėjo dabar jau buvusios Edukologijos ir socialinio darbo instituto studentės:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)