Siuvėja, turėjusi pasirūpinti jaunosios suknele, vestuvių rytą paliko nuotaką likimo valiai. Likus vos kelioms valandoms iki ceremonijos, suknelė vis dar nebuvo pristatyta, o pastangos prisiskambinti siuvėjai pasirodė esą bergždžios – ji nekėlė ragelio.

Visa laimė, Keteringe (Anglija) įsikūręs nuotakų salonas buvo pasirengęs bet kokiam iššūkiui. Vos tik sužinojusios apie N. Lout nelaimę, salono siuvėjos į automobilį paskubomis sukrovė kelis vestuvinių suknelių modelius, siuvimo mašiną ir išskubėjo gelbėti jaunosios.

Smulkaus sudėjimo N. Lout puikiai tiko siuvėjų atvežta atlasinė „Pronovias“ suknelė, tačiau jai reikėjo skubių pataisymų.

Iki ceremonijos pradžios likus vos 30 minučių siuvėjos jau darbavosi matuodamos kiekvieną naujos suknelės lopinėlį tam, kad jis idealiai atitiktų nuotakos kūno linkius.

Po pusvalandžio nuotakų salono komanda jau buvo įgyvendinusi tai, kam neretai prireikia ištisų mėnesių – N. Lout buvo pasiruošusi žengti prie altoriaus. Išvydusi savo naują suknelę, ji negalėjo suvaldyti emocijų ir apsiašarojo.

„Suknelė buvo nuostabi ir ji pranoko visus mano lūkesčius. Norėjau išlikti rami, tačiau pravirkau apsivilkusi naują suknią. Ceremonijos svečiai negailėjo komplimentų ir tikino negalėję patikėti, kad tai – paskutinę minutę pasirinkta suknelė“, – džiaugėsi N. Lout.

Ši neįtikėtina istorija žaibiškai išplito socialiniuose tinkluose ir netruko sulaukti užsienio žiniasklaidos dėmesio.

Po tuoktuvių kalbinta N. Lout pasakojo, kad gražiausią jos gyvenimo dieną sujaukusi siuvėja suknelę pristatė... praėjus dviems valandoms po ceremonijos, įnirtingai atsiprašinėjo ir galop gražino pinigus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)