RYŠKIOS SPALVOS

Tai neturėtų nieko stebinti. Ryškių spalvų drabužiai mums yra priimtimesni šiltuoju metų laiku nei šaltą žiemą. Ko gero būtų kvaila tikėtis, kad dizaineriai vieningai nuspręstų kurti juodos spalvos kolekcijas. Tačiau ir ateinantį sezoną taip neįvyks. Spalvų ryškumas tik dar labiau intensyvės. Nereikia abejoti, kad pasirinkus žavią, sodrios raudonos spalvos suknelę, jūs atrodysite ir madingai, ir kerinčiai. Tačiau ne tik raudona bus „must have“ sąraše. Atkreipkite dėmesį ir į žalią, geltoną, violetinę, žydrą, oranžinę.

80-IEJI

Laikas nuo laiko, periodiškai į mūsų spintas grįžta kurio nors dešimtmečio praeities mada. Buvo madingas pokaris, hipių era, dabar - 8 dešimtmetis. Madingiausi bus blizgučiai, padidinti petukai, ilgi švarkai, trumpi mini sijonai, žvyneliai, sintetinės spalvos, vieno peties suknelės. Įkvėpimo semkitės iš savo mamų jaunystės spintos turinio ar fotografijų.

GĖLĖS

Gėlių raštai spėjo tapti mados klasika. Jie yra nepamainomi kalbant apie pavasario-vasaros sezoną, lengvas ir plazdančias sukneles bei šilko palaidines. Tačiau šį kartą gėlių raštai bus įvairūs - nuo stambių iki smulkių. Nebijokite jų derinti tarpusavyje.

RAŠTŲ DERINIAI

Panašiai kaip ir gėlių raštai, toks pats derinimo principas galios ir kalbant apie kitus raštus. Ar tai bus dryžiai, langeliai, taškeliai, ar gyvūnų kailio raštai - nėra svarbu. Svarbiausia, kad nebijotumėte derinti tarpusavyje nederančių printų. Pagaliau nebereikės jaudintis, ar apsivilkote tinkamus drabužius.

PERMATOMI AUDINIAI

Rinkitės plonytes palaidines ar net vientisus drabužius tokius, kaip suknelės. Vakaruose ši tendencija nieko nebestebina. Perregima yra viskas: kostiumėliai, bateliai, apatiniai, kelnės, marškiniai. Jeigu trūksta drąsos, prisiminkite ir anksčiau madingu buvusį palaidinės ir tokios pačios spalvos liemenėlės derinį.

DRYŽIAI

Dryžių raštas bus pats madingiausias, o jis dominuos praktiškai ant visų drabužių: nuo jaukių paltukų, megztinių, suknelių, sijonų iki maudymosi kostiumėlių. Kokie bus populiariausi? Tiek stambūs, smulkūs, tiek skirtingų spalvų. Atkreipkite dėmesį, kokie labiausiai pabrėš jūsų kūno tobulumus ir paslėps trūkumus. Aukštoms tiks horizontalūs, žemaūgėms - vertikalūs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)