„Mes negalime įsivaizduoti nieko kito, kas būtų to nusipelnęs labiau nei garsioji londonietė Naomi Cambell“, – sakė „British Fashion Council“ direktorė Caroline Rush. 49-ejų N. Campbell esą simbolizuoja moters emancipaciją, aktyvumą ir žavesį. „Jos balsas turi milžinišką įtaką“, – pabrėžė C. Rush.

N. Campbell teigė esanti sujaudinta apdovanojimo. Kartu ji paskelbė surengsianti mados šou labdaros tikslais per Londono mados savaitę rugsėjį.

Vida Press nuotr.

N. Campbell dabar jau sėkminga ir kaip verslininkė. Su savo labdaros organizacija „Charity for Relief“ ji nuo 2005 metų renka pinigus paramos projektams. Balandį N. Campbell buvo viena „Arise Fashion Show“ organizatorių Nigerijos Lagoso mieste.

N. Campbell laikoma vienu garsiausių modelių pasaulyje. Ji buvo pastebėta būdama 15-os ir jau netrukus dirbo su visais žinomiausiais mados kūrėjais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt