„Ramunės kūryba man labai patinka. Ji – moteriška, elegantiška ir tuo pačiu – žaismingai jaunatviška. Esu ne tik dirbusi su ja, bet ir turiu Ramunės kurtų drabužių savo spintoje. Tikrai smagu puoštis jos deriniais ir scenoje“, – anksčiau atskleidė laidos vedėja J.Jurkutė-Širvaitė.

Dizainerė teigė, kad dirbti su Jurgita – vienas malonumas. „Jos švytintis grožis man – įkvėpimas. Nereikia kurti dirbtinių įvaizdžių, tik akomponimentą natūraliam, tikram Jurgitos grožiui“, – pasakojo R.Piekautaitė.

„Pradėdamos dirbti aptarėmė, kad įvaizdis neturi būti per daug puošnus, iššaukiantis, kad galime žaisti spalvomis. Jurgitos kostiumus kuriu remdamasi naujausia savo kolekcija, naudoju daugiau spalvų, dekoro, transformuoju detales. Svarbu, kad kostiumas netrukdytų dirbti scenoje, padėtų kurti projekto nuotaiką“, – darbo televizijoje užkulisius atskleidė žinoma dizainerė.

Išrinkite jums labiausiai patikusį Ramunės Piekautaitės kurtą Jurgitos Jurkutės-Širvaitės įvaizdį:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)