Ji teigia, kad stipriausia makiažo tendencija šį pavasarį – švytinti ir kvėpuojanti veido oda, kuri atrodo labai natūraliai net ir naudojant pudrą.

„Pavasarį pasitiksime švytinčia oda ir skirsime daugiau laiko jos priežiūrai. Pats laikas išstumti visus matinius pagrindus iš savo makiažo lentynėlės. Juos drąsiai galime pakeisti švelniu kompaktiniu pagrindu, kuris mažai maskuoja, bet sulygina odos spalvą, suteikia jai švytėjimo, o svarbiausia rūpinasi jūsų odos būkle, suteikdamas jai drėkinimą, apsaugą nuo saulės. Kadangi matiškumas nebe madoje – kompaktinę pudrą keisime „glow“ pudromis, kurios neblizga ir nespindi, jos tiesiog suteikia odai drėkinimo efektą“, – komentuoja V. Vileišaitė.

Visažistė Vidaja tikina, kad pavasarį dažniausia moterų klaida – slėpti odą po storu pudros sluoksniu iki pirmos saulės. Išvengti šios klaidos, pasak jos, padės geras makiažo pagrindas, kuris suteiks švytėjimo odai, o skaistalai paskaistins odą. Dar viena klaida, kurią įvardina Vidaja – nenatūralūs antakiai. Ji pataria juos sušvelninti ir permanentinį makiažą pakeisti į manualinį. Taip pat visažistė sako, kad tiesios formos antakių tendencija šiuo metu yra pati madingiausia – ji tiesiog užėmė mados podiumus.

Ji pasakoja, kad šių metų pavasario sezone karaliaus rausvi ir rusvi akių šešėliai.

„Bus madingi raudoni, rusvi akių šešėliai, kurie puikiai išryškina bet kokios spalvos akis. Drąsiausioms siūlau rinktis neoninius, ryškius šešėlius, o subtilumą vertinančioms merginoms – rožinio aukso tono. Jei esate dūminio makiažo gerbėja – galite rinktis burgundiškus, marsalos tonus “, – pataria V. Vileišaitė.

Vidaja pasakoja, kad šį artėjantį sezoną bus daug naujienų ir net atversime duris į visiškai naują makiažo tendencijų erą.

„Naujiena jūsų kosmetinėje gali tapti veido blizgesį suteikiantys geliai, aliejukai. Būtent tokį efektą suteikiančias priemones savo kolekcijose pasirinko ne vieni garsūs pasaulio mados namai, kaip „Prada“ ir „Maison Margiela“. Dar viena naujiena – lūpų kaukės su spalva, kurios nepalieka ryškaus kontūro. Na, o ryškiai apibrėžtos lūpos jau pasitraukia iš mados. Šį sezoną bus itin madinga viena spalva visur. Tai reiškia, kad su viena makiažo priemone galėsite padažyti tiek lūpas, tiek skruostus, tiek akis“, – aiškina ji.

Nors šis pavasaris pasižymi naujovėmis, bet kai kurias tendencijas susigrąžinsime ir iš praeitų dešimtmečių. Ji sako, kad prisiminsime aštuoniasdešimtųjų madą, kuomet skaistalais moterys modeliuodavo veidą nuo smilkinių iki skruostikaulių. Taip pat visažistė tikina, kad šį pavasario sezoną bus labai madingas ir juodas akių pieštukas. Su juo siūlo netvarkingai apibrėžti akis ir šiek tiek jį prasklaidyti – visai kaip devyniasdešimtaisiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)