Birmingame gimusi C. Waight Keller, tapusi pirmąja moteriškos lyties „Givenchy“ mados namų kūrybos vadove, teigė su nekantrumu laukusi jaunikio reakcijos. Ir lūkesčiai buvo išpildyti su kaupu, mat princas Harry negalėjo būti laimingesnis dėl nuotakos įvaizdžio, kurį įvardijo kaip „absoliučiai pribloškiantį“.

47-erių dizainerė žiniasklaidai pasakojo po vestuvių ceremonijos sulaukusi asmeninės princo padėkos.

„Jis priėjo prie manęs ir tarė: O Dieve, ačiū, ji atrodo absoliučiai pribloškiančiai“, – pasakojo suknelės kūrėja.

Susituokė princas Harry ir Meghan Markle

M. Markle sprendimas vilkėti „Givenchy“ mados namų suknelę buvo netikėtas, mat ilgą laiką manyta, jog nuotaka vilkės „Ralph & Russo“ kūrinį. Užsienio žiniasklaidoje teigiama, kad M. Markle su C. W. Keller susitikinėjo slapčia, o kad jos neatpažintų vykstant į susitikimo vietą – užsidėdavo kepurėlę su snapeliu.

C. Waight Keller taip pat pridūrė mananti, jog hercogienei Meghan imponavo tai, kad jos suknelę kurianti dizainerė ne tik sėkmingai dirbanti moteris, bet ir mama.

„Manau, jai labai patiko faktas, kad esu ne tik dizainerė, dirbusi su daugybe britų ir tarptautinių kompanijų, bet ir tai, kad esu dirbanti mama.

Po tuoktuvių M. Markle atiteks ir galutiniai suknelės eskizai. Jie sekmadienį buvo paviešinti oficialioje Kensingtono rūmų „Twitter“ paskyroje.

Prie paviešintos nuotraukos būta ir prierašo: „Hercogienė ir ponia Waight Keller glaudžiai bendradarbiavo kurdamos suknelės dizainą, pabrėždamos amžinąją eleganciją, kuria pasižymi „Givenchy“ mados namai.“

Nuotakos suknelė buvo kukli, tačiau kruopščiai apgalvota – kiekviena detalė, kiekviena siūlė buvo rankų darbo. Ką jau kalbėti apie įspūdingą 4,5 metrų nuometą, kurį prilaikė Marijos Teksietės tiara.

Meghan Markle ir princo Harry vestuvių svečiai

Nuometas, kurį pasiuvo C. W. Keller, buvo ypatingas – jo krašteliai dekoruoti subtilia puošyba.

„Mis Markle išreiškė pageidavimą simboliškai ceremonijos metu su savimi turėti visas 53 Tautų Sandraugos šalis.

C. Waight Keller nusprendė sukurti nuometą, kuriame atsispindėtų visų Tautų Sandraugos šalių augalijos elementai – taigi taip gimė įstabaus grožio floristinė kompozicija“, – šeštadienį socialinėje žiniasklaidoje skelbė Kensingtono rūmai.

Kalbama, kad nuotakos suknia karališkajai šeimai galėjo atsieiti beveik 230 tūkst. eurų.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)