Įvairios mezginių suknutės šįmet sulaukė galybės dėmesio. Jos itin universalios - gali atrodyti ir jaukiai, jaunatviškai, ir gundančiai. Tereikia išsirinkti tinkamą siluetą ir detales.

Vida Press nuotr.

LYG DIDELIS MEGZTINIS

Ši suknelė yra šaunus pasirinkimas laisvalaikiui, ji nevaržo judesių, dera ne tik prie elegantiškos avalynės, bet ir grubesnių aulinių batų. Tokią galite vilkėti ir ne vieną, bet sluoksniuoti su kitais drabužiais. Jei platų megztinį primenanti suknelė yra trumpesnė, po ja mūvėkite siaurus džinsus, odines tampres ar net midi ilgio sijoną. Taip sukursite originalų įvaizdį ir nesušalsite.

Suknelė H&M, gamintojo nuotr.

Suknelė H&M, gamintojo nuotr.

PLATĖJANČIOS MIDI ILGIO

Dažnai manoma, kad midi ilgis (žemiau kelių) kuria senamadiškumo įspūdį. Tačiau šį sezoną madingos ilgesnės suknelės, kurios pabrėžia figūros linkius ir nė kiek nesendina. Dar daugiau jaunatviškumo suteiks prie megztos suknelės avimi sportinio stiliaus bateliai. Jei norite elegancijos ir modernumo, derinkite trumpus aulinukus aukštu storesniu kulnu.

Suknelė H&M, gamintojo nuotr.

Suknelė H&M, gamintojo nuotr.

Suknelė MANGO, gamintojo nuotr.

PRIGLUDUSIOS

Itin prigludusias sukneles verta rinktis toms, kurios nebijo pabrėžti figūros, nes tokios išryškins kiekvieną linkį. Jei dėl apvalumų jaučiatės kiek nejaukiai, ant suknelės vilkėkite ilgą švarko tipo liemenę. Ši ilgins figūrą ir pridengs sėdmenis ar platesnį liemenį. Prie trumpesnių kūno linkius atkartojančių suknelių stilingai atrodys aukštakulniai superilgu aulu (virš kelių) arba standesnės odos jojikų ilgaauliai.

Suknelė MANGO, gamintojo nuotr.

Suknelė MANGO, gamintojo nuotr.

Suknelė H&M, gamintojo nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)