„She Is Glowing“ – veiklioms moterims skirtas projektas, kuris skatina atrasti ir išnaudoti kiekvienoje mūsų glūdintį potencialą.

„Socialinė medija ir joje matomas „idealus“ gyvenimas dažnai sukuria iliuziją, kad visiems sekasi ir tą padaryti pavyksta labai lengvai. Tačiau dėl kelionės į sėkmę dažniausiai tenka sunkiai kovoti. Būtent apie tai ir noriu kalbėti – kaip nepasiduoti, kai atrodo, kad visi keliai uždaryti, kaip iš naujo atrasti save ir išlikti motyvuotai siekiant savo svajonių“, – teigė projekto įkūrėja Dovilė Urbanaitė.

Neseniai vykusiame renginyje dalyvavo daugiau nei 30 aktyvių bendruomenės narių ir mados mylėtojų. Pirmasis renginys buvo dedikuotas pasitikėjimo savimi temai.

Renginio metu merginos užmezgė ir aptarė naujas bendradarbiavimo galimybes, dalijosi patirtimi ir drauge aptarė pasitikėjimo savimi paslaptis.

„StiliuSOS“ stilistų komanda taip pat pasidalijo įžvalgomis, kaip visuomet atrodyti profesionaliai ir stilingai, taip pat pristatė pavasario ir vasaros tendencijas.

Renginio akimirkos:

Šiuo metu bendruomonenę vienija privati feisbuko grupė su beveik 3500 narių iš daugiau nei 30 skirtingų šalių.

Bendruomenės narės kiekvieną dieną aktyviai įsitraukia į grupėje vykstančias diskusijas apie tikslus, motyvaciją, karjerą ir savęs ugdymą. D. Urbanaitė kiekvieną sekmadienį kalbina įvairias savo sričių profesionales, kurios atvirai ir nuoširdžiai dalijasi savo istorijomis, nepamirštant paminėti ir tikrųjų iššūkių, su kuriais tenka susidurti kiekvienai iš jų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją