Antrajai ceremonijos daliai M. Markle pakeitė ne tik suknelę, bet ir aksesuarus – ji mūvėjo princesės Dianos žiedą. Šis žiedas pirmąsyk žiniasklaidos dėmesį patraukė dar 1996-aisiais, per princesės viešnagę į Australiją, kiek vėliau – per „Christie's“ aukcioną, kuriam paaukojo savo pačios drabužius.

Žiedas yra dalis papuošalų komplekto. Prie jo dera prabangi apyrankė su natūraliais akvamarino akmenimis.

Princesė Diana

Žiedą fotografai įamžino M. Markle vykstant į antrąją – vakarinę – ceremonijos dalį. Žiedu aktorė papuošė dešinę ranką.

Princas Harry ir Meghan Markle išvyksta iš Vindzoro pilies

Tai – ne pirmas kartas, kai Meghan pasipuošia princesės Dianos papuošalais. Jos sužadėtuvių žiedas buvo inkrustuotas dviem deimantais iš asmeninės Dianos kolekcijos. Sužadėtuvių žiedas taip pat puoštas akmeniu iš Botsvanos, kur Meghan dar prieš sužadėtuves atostogavo su princu Harry.

Princas Harry ir Meghan Markle

Ar žinojote, kad visi princesės Dianos aksesuarai atiteko jos sūnums ir jų žmonoms?

Pasak portalo „The Sun“, viename iš savo laiškų princesė yra rašiusi, kad norėtų, jog po mirties jos aksesuarų kolekcija atitektų sūnums, o jie galėtų papuošalus perduoti savo žmonoms.

Beje, princas Williamas savo žmonai, Kembridžo kunigaikštienei Catherine, per sužadėtuves taip pat užmovė žiedą, paveldėtą iš motinos.

Kai 2010 m. lapkritį princas Williamas ir K. Middleton paskelbė apie sužadėtuves, žiedas buvo svarbi detalė.

„Tai mano motinos sužadėtuvių žiedas, man jis ypatingas, kaip ir Kate man dabar labai ypatingas asmuo, – sakė Williamas interviu per televiziją. – Tokiu būdu pasistengiau, kad mama nepraleistų šios dienos, džiaugsmo ir fakto, kad nuo šiol likusį gyvenimą nugyvensime kartu.“

Princesė Diana, Catherine

Karališkos vestuvių ceremonijos ir puotos akimirkas išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt