Stilingi ir išsipustę svečiai bei visas grandiozinis renginys netruko sulaukti itin griežtą nuomonę visad turinčio dizainerio Aleksandro Pogrebnojaus pasisakymo. Šį kartą vyras šlovino savo žmonos grožį ir rėžė negailestingą kritiką M.A.M.A apdovanojimams.

Pateikiame viešai paskelbtą dizainerio pasisakymą: „M.A.M.A apdovanojimai: bet kokį gerą ir reikalingą renginį gali lėkštas humoras ir neskoningi šokėjų kostiumai nužudyti... Labai labai graudžiai provincialu...

Ar patiems organizatoriams dar nuo visokių komisijų nebloga dar? Nes tuoj bus baisu į viešą WC užeiti, nes ir ten gali kokius vertintojus sutikti...

O geriausiai tai Monika Račiūnaitė atrodo... Tobula ir basta, be jokių kalbų ir išvedžiojimų...“


Monika Račiūnaitė
DELFI / Domantas Pipas

DELFI Stilius primena, kad A. Pogrebnojus ne pirmą kartą aštriai reiškiasi viešoje erdvėje. Visai neseniai dizaineris išpeikė Lolitos Zero pasirodymą nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (152)