Papuošalą kovotojas Julius Mocka savo išrinktajai nupirko grįždamas į Lietuvą po varžybų Kinijoje. Tuomet vaikinas patikino, jog įsigytas angeliukas labai primena Viktoriją, rašoma pranešime spaudai.

Stilistė talismanu vadina ir pačios vienoje Vilniaus parduotuvėje aptiktą pakabuką-vienaragį. Rožinė spalva ir šios mistinės būtybės yra didžiulė V. Šaulytės aistra.

„Juo pasipuošiu, kai noriu sulaukti rožinio įkvėpimo!, – patikino pašnekovė. – Galbūt talismanams galios suteikia tik mūsų pačių susikurta simbolika, bet jeigu viskas vyksta taip, kaip nori, tad kodėl jai netikėti?“

Ji neseniai įsigijo dar vieną talismaną, netikėtai atrastą per lietuvių kūrėjų prekės ženklo YCHO fotosesiją. Tuomet V. Šaulytei teko įsiamžinti dešimtyje nuotraukų vilkint naujos rudens kolekcijos megztinius, prie jų derinant skirtingų spalvų rankines ir kuprines. Tarp gausybės detalių stilistė negalėjo nepastebėti aksesuaru ir talismanu vadinamos mažytės rankinės, skirtos būtiniausiems daiktams susidėti.

„Mane kaip tik dabar buvo užklupęs toks etapas – pasiimdama su savimi vis kitą rankinę, į ją kažkodėl ne kartą pamiršau įsidėti piniginę! Ir juokinga, ir nepatogu, kai susitikime apsižiūriu neturinti su savimi nė vieno euro! Tad, mažutis daikčiukas, kuriame gali turėti telefoną, banko kortelę ir grynųjų, galėtų tapti daugelio talismanu“, – sakė V. Šaulytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)