Šios kolekcijos nuotakų suknelių modeliai atskleidžia, kad dizainerė lieka ištikima savo kūrybos principams – atsisako perdėto puošnumo, klasikinius vestuvinių suknelių kirpimus derina su progresyviomis išraiškos formomis, nurodoma pranešime spaudai.

„Mane įkvepia klasikiniai vyriški kostiumai“, – inspiracijų neslepia A. Skrickienė. Jos kurtos nuotakų suknelės trina moteriškumo ir vyriškumo ribas.

„Sukneles kuriu pasitelkusi tradicijas ir inovatyvumą. Noriu, kad nuotaka, vilkėdama mano suknelę jaustųsi labai patogiai visomis prasmėmis. Mano nuotaka – nesuvaržyta intelektuali moteris, lygiavertė partnerė. Ji nebijo įsipareigoti, aiškiai demonstruoja stiprios, šiuolaikinės moters vertybes“, – pasakoja dizainerė ir džiaugiasi, kad jos suknelės padeda dar labiau atskleisti moterų išskirtinumą tokią ypatingą dieną kaip vestuvės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)