Viena žymiausių šalyje stilisčių, susirinkusioms moterims papasakos, ką reikia rengtis kiekvienam figūros tipui, kokios taisyklės galioja grožio pasaulyje, kaip pataikyti į teisingą aprangos kodą, kaip atlikti savo spintos reviziją, kaip teisingai apsipirkinėti ir kokius drabužius privalu turėti kiekvienai moteriai, kad iš jų visuomet galėtų sukurti dešimtis skirtingų derinių, rašoma pranešime spaudai.

Būtent pastaroji tema taps ta, kurią pasak A. Jagelavičiūtės turi mintinai išmokti kiekviena savo stiliumi besirūpinanti moteris. Šou metu, Agnė įvardins ir pademonstruos pagrindinius dvylika daiktų, turinčius atsirasti kiekvienos moters spintoje ir įrodys, kaip iš tų pačių daiktų galima sukurti net dešimt skirtingų derinių ir visuomet atrodyti stilingai.

„Netikiu jokiomis tendencijomis. Netikiu mada, tikiu tik stiliumi. Negaliu sakyti, kad yra konkretūs daiktai, kuriuos būtinai privalo turėti kiekviena moteris, bet yra tam tikros taisyklės ir tam tikras drabužinės pagrindas.

Universalių drabužių, kurie tiktų absoliučiai visoms tikrai nėra, nes kiekvieno gyvenimas skirtingas, tad taip teigti būtų ganėtinai keista, tačiau egzistuoja tokie daiktai, kuriuos pagal savo figūros tipą pritaikiusi moteris turėdama savo spintoje, drabužių derinį galės susikurti net užsimerkusi. Būtent dėl šio teiginio žadu ir susilažinti savo šou jau gruodžio 4 dieną“,– sako A. Jagelavičiūtė, kuri renginyje planuoja tikras lažybas, su bet kuria, iššūkį jai mesti pasiruošusia moterimi.

Stilingiausia moterimi ne kartą išrinkta Agne iškart įspėja – jos šou moterys tikrai neišgirs paskaitos apie naujausias mados tendencijas ir negaus pirkinių sąrašo, kas iš šio sezono „topų“ turi būtinai atsirasti stilingos moters spintoje. Pati Agne jokiomis tendencijomis netiki ir turi kategorišką nuomonę šiuo klausimu.

„Kiekvieną sezoną egzistuoja madingos spalvos, kaip pavyzdžiui šiais metais tai buvo koralas, bet jis nebūtinai tinka visiems, todėl negali būti jokių madingų spalvų, kurios šį sezoną yra reikalingos. Madinga spalva yra ta, kuri tinka tau.

Viskas, kas yra ultra madinga yra nereikalinga jūsų spintoje. Tai yra mados pramonės dalis, kuri yra sukurta daugiau mažiau išvilioti iš pirkėjo pinigus, bet tie daiktai yra trumpalaikiai. Jei tu esi neužkietėjusi „fashionista“, tavo drabužinėje nei šį, nei kitą sezoną nereikės jokių salotinių ar ultra ryškių drabužių, o derinti „zebrą“ su „leopardu“ gali tik tada, jei esi tikrai įgudusi ir žinai, kad tai darai gerai. Visais kitais atvejais to geriau atsisakyti“,– įsitikinusi Agnė, kuri detaliai apie reikalingus ir nereikalingus visų moterų pirkinius kalbės ir savajame stiliaus šou.

Tačiau stilius taps ne vienintelė tema, kuria gruodžio 4 dieną šou metu kalbės A. Jagelavičiūtė. Kartu su chirurgu ir geru bičiuliu Donatu Samsanavičiumi, Agnė renginyje palies ir plastinės chirurgijos, grožio procedūrų temas, o kartu su žymiausiais vizažistais ir plaukų stilistais atskleis ne tik stilingiausius kirpimus, makiažus ar šukuosenas, bet ir didžiausias moterų daromas klaidas. Vis tik pati Agnė atvirai pripažįsta – pačios kosmetinė niekuomet nebūna perkrauta veido priežiūros priemonėmis, tačiau yra keli svarbiausi dalykai, kurių ji niekuomet negalėtų atsisakyti.

„Mano pačios kosmetinė tiek vasarą, tiek žiema – nedidelė. Kai reikia grimo paslaugų, kreipiuosi į vizažistes, o kasdienybėje paprastai naudoju tik drėkinamąjį veido kremą, lūpų balzamą ir visuomet geriu maisto papildus. Maisto papildai padeda mano grožiu pasirūpinti iš vidaus, o tuomet ir jokių papildomų padailinimų makiažu mano odai ir nebereikia“, – savo grožio priemonių „must have“ įvardina Agnė.

Agnės Jagelavičiūtės grožio reikmenys

Gruodžio 4 dieną Agnės Jagelavičiūtės šou „Lažinamės, tu turi ką apsirengti“ žiūrovės, išgirs ne tik svarbiausius stiliaus ir grožio patarimus, pamatys įspūdingus kūrybos namų ELITAZ rengiamus muzikos žvaigždžių ir kitų atlikėjų šou, bet ir turės galimybę laimėti įspūdingų prizų, tarp kurių – „Fielmann“ įsteigti akiniai nuo saulės, stiliaus ir įvaizdžio keitimas bei visiškai nauja drabužių spinta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)