Ponia su šlepetėms

Gal ne visos įperkame etno motyvais dekoruotus „Gucci“ įspiriamus batus. Gal ne visoms tai būtina? Tendencijos vis kinta, ir batelių porų norisi turėti ne vieną. Greitosios mados atstovai siūlo labai gražių alternatyvų.

Slip on basutės
Slip on basutės
Slip on basutės

Kai reikia pasitempti

Kulniukai suteikia laikysenai gracijos ir išdidumo. Tai faktas! Todėl dizaineriai šią tendenciją adaptavo ir aukštakulnių fanėms. Įspiriamos „mules“ basutės – tai šios vasaros „stiletto“. Maža stiliaus gudrybė: ši avalynė išryškina kulkšnis – išnaudokite tai – sekite apyrankes, riškite spalvingas skareles ar kitus papuošalus.

Slip on basutės
Slip on basutės

Ne tik per atostogas

Būna dienų, kai komfortas pasirenkamas be kompromisų. Dėl to Birkenstock stiliaus basutės su ortopediniu padu įsilieja į kasdienį garderobą. Jos tinkamos avėti net biure. Žinoma, jei šis nėra labai griežtas. Kita vertus, ar gali būti griežtesnis reikalavimas nei sveikata ir gera savijauta? Derinkite šias basutes su tobulu pedikiūru ir jos tiks net prie kostiuminių kelnių.

Slip on basutės
Slip on basutės
Slip on basutės
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)