NĖRINIAI

Įvairių nėrinių raštais dabintos pėdkelnės - puošnus akcentas vakaro aprangai. Jei ketinate mūvėti būtent tokias, rinkitės klasikinio stiliaus drabužius, kurie nekontrastuotų su dekoratyviomis pėdkelnėmis.

Vida Press nuotr.

JUODOS, BET ORIGINALIOS

Rudens naujiena - perregimos juodos pėdkelnės, puoštos mažyčiais elementais. Tai gali būti taškeliai, pasikartojantis marginimo motyvas, užrašai ar siuvinėjimai karoliukais. Tokios detalės tikrai akcentuos kojas, tad įvertinkite, ar esate pasiruošusi šiam dėmesiui. Jei jaudinatės, kad jūsų kojos yra stambesnės, verčiau rinkitės juodas matinio efekto pėdkelnes.

Vida Press nuotr.

SPALVOS

Šį sezoną pasiduokite spalvų gūsiui! Spalvingos pėdkelnės ir kojinės rudenišką aprangą kaipmat pavers nuotaikinga. Pagyvinkite laisvalaikio įvaizdį ant paprastų pėdkelnių maudamasi ryškias ilgas kojines. Avėkite trumpučius arba kelius siekiančius aulinukus. Nepamirškite timptelėti kojinių aukščiau, kad matytųsi bent jų kraštelis.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

TINKLELIS

Daugeliui tinklelinės kojinės kelia asociacijas su vulgarumu. Tačiau šįmet tai unikalaus įvaizdžio, rokenrolo ir grunge stiliaus detalė. Tinklelio pėdkelnės stilingai atrodys ir prie klasikinių aukštakulnių smailiu priekiu, ir prie kareiviškų aulinukų.

Vida Press nuotr.

RAŠTAI

Įvairiais raštais margintos pėdkelnės ir kojinės - dar vienas variantas, kaip suteikti įvaizdžiui originalumo. Raštuotos pėdkelnės itin tiks prie monochrominių derinių, neleis pilkiems ar juodiems drabužiams atrodyti nuobodžiai.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.