NEPRIKLAUSOMA BAIKERĖ

Ji - savo pasaulio valdovė. Ši moteris žino, ko yra verta, be jokių klausimų leidžiasi į nuotykių paieškas ir mėgaujasi kiekvienu adrenalino gūsiu. Ji tarsi gyvena ekspromtu, labiau nei komfortą vertina laisvę ir nevaržo savęs kitų primestomis taisyklėmis.

AFP, Sipa Press/Scanpix, Vida Press nuotr.

Jos spintoje gausu odinių drabužių: striukių, kelnių, trumpų sijonų ar suknelių. Mėgstamiausia avalynė - odiniai aulinukai masyviu kulnu arba kvapą gniaužiantys ilgaauliai. Tačiau kartais, pasidavusi svajokliškoms mintims, ji iš spintos traukia maksi ilgio suknelę, užsimeta rokerių stiliaus striukę ir apsiavusi kareiviškus batus išeina pasigrožėti naktiniu dangumi.

Sipa Press/Scanpix, Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

FATALIŠKA BALERINA

Jei ji pasirodytų scenoje, greičiausiai šoktų balete Ana Karenina (be abejo ja ir būtų): jausminga, gundanti, bet pasmerkta kentėti. Visgi mados pasaulyje vienintelė jos kančia - pavydūs kitų moterų žvilgsniai. Pirmas įspūdis - ji trapi ir svajinga, tačiau kas dedas šios romantikės galvoje, žino tik ji: vieną akimirką švelni it undinė, kitą - akyse žaižaruoja kibirkštys.

Reuters, Sipa Press/Scanpix, Vida Press nuotr.

Suknelės ir palaidinės atvirais pečiais - aistra, tokių ši gražuolė turi visą tuntą. Jos garderobas tarsi modernios aristokratės. Čia rasi ir aksominių suknių, batelių, ir perregimų palaidinių, auksu žvilgančių kelnių kostiumų ar romantiškais nėriniais dekoruotų rūbų. Privalomas stiliaus akcentas - itin tvarkingas ar nerūpestingai susuktas balerinos kuodelis.

Reuters, SIPA/Scanpix, Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

KŪRYBINGA SIELA

Ji šiek tiek iš kito pasaulio - jei ko paklaustumėt, tikriausiai atsakytų, bet tai būtų tik automatiškas atsakymas. Ši moteris nepaiso stiliaus taisyklių, nesivaiko mados hitų, jos saviraiška tarsi savaime yra nauja mados tendencija. Ji mėgsta įsigytus drabužius persidaryti pati: patrumpina rankoves, nukerpa apykaklę, dažais aptaško džinsus ar iš dviejų margų suknelių pasisiuva vieną.

Vida Press nuotr.

Jai nereikia jaudintis, kad gatvėje pamatys kitą, vilkinčią tokį patį drabužį. Visa jos spinta - unikali, o net ir paprastą drabužį ji vilki taip, kad niekas nė neįtartų, kam šis iš tiesų skirtas ar tuo labiau, kur pirktas.

Vida Press nuotr.

Kūrybinguolė spintoje turi ne vieną iš skirtingo audinio atraižų sudurtą suknelę, gausybę raštuotų drabužių, margaspalvių kailių. Kartais ji primena pakvaišusią mados divą, kuriai paliepimai, kas su kuo dera, nė motais. Ir kodėl gi turėtų rūpėti, kai ji pati diktuoja madas?!

Vida Press nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)