1. Geriausias stiliaus patarimas, kurį esate gavusi? Niekada nežvelkite į drabužius pernelyg rimtai. Stilius – tai žaidimas, tik žaisti jį reikia pagal savas taisykles.

2. Dizainerių kūryba ar „įkandamesni“ populiarūs prekių ženklai? Iš Lietuvoje galimų įsigyti prekinių ženklų vienareikšmiškai renkuosi „H&M“.

3. Jūsų nuomone, stilingiausio žmogaus titulą Lietuvoje pelnytų ...? Kęstas Rimdžius ir Agnė Jagelavičiūtė. Juos stilingiausiais tituluočiau ne tik dėl stiliaus sprendimų. Myliu žmones, turinčius savitą stilių ir išreiškiančius jį ne tik apranga, bet ir elgesiu, bendravimu, savo nuomonės pateikimu.

4. Drabužis, be kurio neįsivaizduojate savo garderobo? Be klasikinio kelnių ir švarko kostiumėlio. Jei kada į galvą šauna absurdiška mintis – „neturiu, ką apsirengti“ – tai variantas, su kuriuo niekada neprašaunu.
Alesia Mačiulis

5. Kokie atspalviai ir raštai dominuoja jūsų spintoje? Žiemą visada rinkdavausi tamsius atspalvius, tačiau pamažu į savo garderobą įnešu daugiau šviesių atspalvių – žydrą, rusva ir net baltą. Vasarą lieku ištikima baltai, mėlynai ir kreminiams atspalviams.

6. Kliaujatės savo skoniu ar stilisto nuomone? Pasitikiu savo skoniu ir patirtimi. Žinau, koks drabužių stilius man tinka, o koks – ne, kokius modelius turėčiau pirkti, o kurie skirti tik pasigrožėjimui.

Domiuosi mados tendencijomis, tačiau aklai jomis nesivadovauju. Ir naujų kolekcijų modelių tuoj pat nepuolu pirkti. Juolab, šiuo metu tą daryti nėra būtinybės! Nieko to, ko anksčiau jau nesame matę, kūrėjai nepristatė. Iš esmės, kolekcijose keičiasi tik deriniai ir detalės.
Alesia Mačiulis

7. Suknelės vakarėliams ir renginiams – pirkti ar nuomotis? Niekada nesu išsinuomojusi suknelės. Ir ne dėl to, kad man tai atrodo nepriimtina – tiesiog, mano garderobe visada buvo ir yra suknelių, kurios atitinka įvairius aprangos kodus. Vis dėlto, manau, kad suknelių nuoma svarbiems renginiams ir pobūviams yra normali praktika.

8. Aksesuarai, į kuriuos rekomenduojate investuoti? Niekada į papuošalus nežvelgiau kaip į investiciją. Tačiau stebėdama, kaip per pastaruosius metus kilo „Chanel“ rankinių kainos, galiu drąsiai teigti – tikrai taip, tai buvo investicija, nors pirkdama rankinuką apie tai nė nebuvau susimąsčiusi!

Atsakant į klausimą, vienintelis aksesuaras, į kurį norėčiau ir galėčiau investuoti – brangus laikrodis.

9. Kasdienė rankinė – mažesnė ar tokia, kurioje telpa visas gyvenimas? Jei nebūtų galimybės turėti kelių skirtingų dydžių ir formų rankinių, veikiausiai, rinkčiausi klasikinę vidutinio dydžio rankinę.

Rankinė – ne šiukšlių dėžė ir joje reikia nešioti tik būtiniausius daiktus. Bateliams, plaukų lakui, užrašų knygelėms ir sumuštiniams moteriškoje rankinėje tikrai ne vieta.
Alesia Mačiulis

10. Ko niekada, už jokius pinigus nesutiktumėte vilkėti? Jei matuojant drabužį jausčiausi taip, lyg jis darkytų mano išvaizdą. Tokios aprangos nesivilkčiau net, jei ji būtų karščiausia mados tendencija, absoliutus sezono must have.

Drabužiai turi puošti žmogų, atspindėti jo individualumą, stilių, skonį. O neapgalvotas podiumų mados kopijavimas tėra blogas tonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)