Geriausias stiliaus patarimas? Mąsčiau 2 dienas, bet taip ir nesugebėjau apibrėžti...

Dizainerių kūryba ar „įkandamesni“ populiarūs prekių ženklai? Jei turėčiau pakankamai laiko ir jėgų, net neabejoju, kad rūbus kurčiau ir siūčiau pati. Bet esu įsisukusi į repeticijų ir spektaklių verpetą, tad tenka pirkti komfortiškus, ilgaamžiškus ir įperkamus apdarus.

Stilingiausio žmogaus titulą Lietuvoje pelnytų...? Aš labai žaviuosi Indrės Kavaliauskaitės– Morkūnienės, Austėjos Jablonskytės, Jolantos Verseckaitės stiliaus supratimu, bet Lietuvos stilingiausiu tituluočiau Artūrą Žabą-Beissoul. Man jis tikroji Lietuvos ikona tiek muzikos, tiek mados, tiek asmeniniame gyvenime.

Drabužis, be kurio neįsivaizduojate savo garderobo? Metai bėgo, mados keitėsi, bet aš visiškai esu ištikima juodam aptemptam golfui: tinka prie visko ir bet kokia proga.

Kokie atspalviai ir raštai dominuoja jūsų spintoje? Kadangi visi mano kostiumai yra ypatingai spalvingi, po spektaklių vėl rengtis ryškiomis spalvomis nesinori, tad asmeniniame garderobe labiausiai mėgstu juodą, chaki, šviesiai pilką spalvą.

Nors dabar gal ne itin madinga, bet man labai patinka konkrečios geometrijos, languotos medžiagos.

Šį sezoną iš naujo įsimylėjau žalią spalvą, kurios parduotuvėje nerasi, tad teko keletą rūbų pasisiūti pačiai.
Kristina Tarasevičiūtė

Kliaujatės savo skoniu ar stilisto nuomone? Kai kalba pasisuka apie sceninius kostiumus, aš toli gražu ne Dievo dovana kostiumų dailininkėms, nes per tiek metų puikiai žinau, kas mano figūrai yra leistina, o ko šiukštu negalima vilkėti. Atlaidesnė tampu tik fotosesijų metų, tada jau tenka pasitikėti stilistais. Asmeniniame gyvenime vadovaujuosi nuotaika

Suknelės vakarėliams ir renginiams – pirkti ar nuomotis? Dabar, kai turime galimybę išsinuomoti gražių suknelių, tik nuoma! Aš negalėčiau sau leisti įsigyti dizainerių suknios tik porai švenčių.

Aksesuarai, kuriuos mėgstate ir į kuriuos rekomenduojate investuoti? Mano nuomone kiekviena moteris turi turėti dailų elegantišką laikrodį, deimantinės akutės ir perlų vėrinį su derančias auskarais. Visa kita tik mados reikalai.

Kasdienė rankinė – mažesnė ar tokia, kurioje telpa visas gyvenimas? Kadangi mane visada pamatysite su kuprine, tai... (Juokiasi.)

Ko niekada, už jokius pinigus nesutiktumėte vilkėti arba avėti? Kadangi esu profesionali artistė, priklausomai nuo spektaklio man tenka vilkėti įvairiausių kostiumų. Pasitaiko, kad tenka eiti į sceną labai stipriai save motyvavus, ne paslaptis, už labai mažus pinigus, bet tai yra mano darbo dalis. Asmeniniame gyvenime aš aikštingesnė ir, manau, yra nemažai rūbų, kuriuos apsivilkčiau tik už didelius pinigus. (Juokiasi.)
Kristina Tarasevičiūtė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)