Ryškus šalikas

Užsirišus ryškų vilnonį šaliką, jūs galite nušauti du zuikius vienu šūviu. Šiandieninėje madoje jis, be savo tiesioginės funkcijos šildyti, taip pat atlieka ir dekoratyvinę funkciją. Užsimeskite šaliką ant palto iš vienos pusės ir apsijuoskite diržu. Gausite labai stilingą šiai diena asimetriją.

Kokį šaliką rinktis? Ryškų spalvotą, dryžuotą ar langeliais. Svarbu, kad jis būtų kontrastingas jūsų paltui. Teikite pirmenybę stambaus mezgimo šalikams iš minkštos vilnos – angoros, alpakos ar kašmyro. Būtinai pritvirtinkite jį diržu, taip jausitės patogiai ir užtikrintai, kad šalikas išliks savo vietoje.

Striukė, kaip papildomas sluoksnis

Kitas būdas paįvairinti jūsų derinį = striukė + paltas. Jei lauke nelabai šalta, galite pradėti eksperimentuoti su odine striuke. Prasegta odinė striukė ir užmestas ant pečių vilnonis paltas žiūrisi labai šiuolaikiškai ir kartu elegantiškai.

Jei lauke oras vėsta – puikus sprendimas vilkėti ploną pūkinę striukę kaip papildomą sluoksnį po paltu. Nauda akivaizdi – jūsų neprapučia žvarbus vėjas, o dviejų skirtingų faktūrų junginys kalba pats už save – jūs puikiai žinote kaip atrodyti stilingai.

Kokią spalvą rinktis? Čia galioja tos pačios spalvų derinimo gudrybės, kaip ir kitur. Monochrominis spalvų kombinavimas, t.y., raudonas paltas ir šviesiai rusva striukė. Arba kontrastinis – juodas paltas ir ryškiai oranžinė striukė. Čia galite palikti vietos savo fantazijai.

Spalvotas megztinis aukštu kaklu

Norint sukurti šiandien dienai aktualų įvaizdį, spintoje būtina turėti kašmyrinį golfą. Šiltuoju sezonu tai puikus pagrindas prie daugelio jūsų derinių. Juk jį galima vilkėti ne tik su mėgstamomis suknelėmis ar marškiniais, bet ir su klasikiniu paltu. Čia svarbu atsiminti – neutralių spalvų paltas puikiai atrodys prie ryškesnės spalvos golfo ar megztinio aukštu kaklu.

Ir atvirkščiai, jei jūsų paltas labai akcentinis, su raštais – pasirinkite ramias bazines spalvas. Nuoširdžiai rekomenduoju vengti juodos spalvos, ypač jei esate šviesių bruožų mergina. Juoda šalia veido kartais gali labai pakenkti moters grožiui ir pasendinti. Visada teisingas sprendimas šviesios pastelinės spalvos – baltas šokoladas, dramblio kaulo ar saldi karamelė.

Sagės ir diržai

Šiandien sunku įsivaizduoti stilingą įvaizdį be aksesuarų. Jie suteikia išskirtinumo, individualumo ir užbaigia bet kokį derinį. Aksesuarų galia leidžia transformuoti net tuos drabužius, kurie, jūsų manymu, yra labai paprasti ar neaktualūs. Klasikinį vilnonį paltą drąsiai galite papuošti stilingomis sagėmis ar apsijuosti odiniu diržu.

Sagės tegul būna išdėstytos asimetriškai iš vienos pusės, geriausia jas segėti per visą apykaklės ilgį. Platus odinis diržas puikiai pabrėš jūsų liemenį ir suteiks moteriškumo. Galima derinti kelis plonus dirželius, odinį su masyvia sagtimi, gotiško stiliaus, diržą iš grandinių, ilgą diržą ar tiesiog klasikinį juodą. Atminkite, teisingas akcentų išdėstymas yra pagrindinė sėkmingo įvaizdžio paslaptis.

Ant pečių užrištas megztinis

Neįprasta šio sezono naujiena – užsirišti megztinį ant palto. Atrodytų, anksčiau rišdavomės megztinį ant juosmens eidami pasivaikščioti į mišką arba vaikystėje žaidžiant lauke. Šiandien gi – pasirištas drabužis ant pečių, klubų ar krūtinės formuoja papildomą sluoksnį ir įvaizdį padaro dukart patrauklesnį. Nebijokite tą patį megztinį panaudoti kaip šaliką.

Tai taip pat vienas naujausių madisčių triukų, leidžiantis aplinkiniams galvoti, kad jūsų stilistiniai sprendimai nėra kasdieniniai ir banalūs. Maža to, tai puiki proga suteikti antrą šansą megztiniui, kuris jums jau per mažas arba tiesiog buvo užmirštas. Akcentas pečių zonoje ne tik suteks žavesio, bet ir puikiai šildys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)