Basutės su dirželiais

Jau trečiąjį sezoną iš eilės, basutės plonais dirželiais užkariauja moterų širdis. Jeigu iš pradžių šis trendas buvo mažai kam prieinamas, tai šiemet turiu visoms gerų naujienų – tokia avalyne pasirūpino kiekviena parduotuvė. Basutes kiekviena gali įsigyti pagal savo skonį ir finansines galimybes, nuo masinio segmento iki liukso.

Toks batų modelis sukuria basos pėdos iliuziją, dirželiai lengvai ir švelniai apgaubia moters pėdą, todėl vasarą toks variantas, kaip jokia kita avalynė, puikiai gelbsti. Spalvų galimybės – beribės, nuo ryškios fuksijos iki juodos klasikos. Tinka tokia avalynė ir proginiam įvaizdžiui ir pasivaikščiojimams mieste.

Kvadratinis priekis

Šiuolaikiška šios vasaros sezono avalynės priekis – kvadratinis. Horizontaliai kirstas priekis buvo aktualus jau praėjusį žiemos sezoną, tad nenuostabu jog vasarą šis trendas taip pat mus pasiveja. Smailėjantis ir apvalus bato priekis laikomas klasika, tačiau jei norisi išsiskirti ir atrodyti naujai, drąsiai paįvairinkite savo avalynės kolekcijos turinį būtent tokia geometrine detale. Maža to, šis trendas dažnai yra neatsiejamas nuo jau aukščiau aptarto – basutės su dirželiais modelio.

Kitten heel kulniukas

Esu tikra, kad šis kulniuko pavadinimas pažįstamas kiekvienai. Jei šis pavadinimas jums naujas, tai 3-5 cm. aukščio kulniukas, kuris kiekvienai moteriai leis jaustis patogiai ir madingai. Būtent tokį kulniuką labiausiai mėgo visų gerbiama ir mylima princesė Diana. Aukštakulniai dažnai tinka tik ypatingomis progomis, o toks mini kulniukas tinka tiek į darbą, tiek miesto ritmui. Patogumas visada išlieka madoje, tad drąsiai rinkitės tokį kulniuko aukštį, juk pavasaris – tai puikus metas pasijusti tikra moterimi.

Pliažinė avalynė mieste

Basutės per pirštą dar kitaip vadinami Thong Sandals yra ypač aktualios šį sezoną. Taip, tokią avalynę į savo spintas įsileis tik drąsiausios, tačiau skatinu išsiskirti ir pradėti eksperimentuoti. Šio modelio įkūrėjai ir pradininkai yra mados namai Balenciaga. Tiesą sakant, masinis segmentas pasistengė iš peties ir, laikui bėgant, sukūrė gražesnius bei įdomesnius modelius. Atkreipsiu jūsų dėmesį, tokia avalynė netinkama didelėms šventėms ir progoms, tačiau mieste šimtu procentų išsiskirsite iš visų.

Ortopedinė avalynė

Jeigu anksčiau Birkenstock avalynės modelius mes galėjome matyti avinčias močiutes, tai šiandien juos avi visos gatvės stileivos. Šį modelį naujomis spalvomis pasauliui pademonstravo mados namai Chanel, ir jau antrąjį sezoną visos patogumo gerbėjos aktyviai naudojasi vyraujančio modelio populiarumu.

Panaši avalynė puikiai dera su lengvomis, romantiškomis vasaros suknelėmis bei atostogų metu. Dėl savo patogumo, esu tikra, ji užkariaus daugelio ir Lietuvos moterų širdis, kurios nėra abejingos patogumui. Jeigu esate elegancijos ir moteriškumo gerbėja – rinkitės kažką iš to, ką jau aptarėme šiek tiek aukščiau.

Grandinėlės

Grandinės užkariavo pasaulį. Kaklo papuošalai, rankinės, akiniai su grandinėmis ir dabar, žinoma, avalynė. Ankle chain – tai grandinėlė, kuri prikaustys visų dėmesį prie dailių čiurnų. Akcentuoju – dailių. Jei nesate tikra, kad čiurnos tai ta vieta, kuria galite didžiuotis, rinkitės kvadratinį priekį ar kitą aktualų avalynės modelį. Tokia daili grandinėlė gali būti jūsų naujai įsigytos avalynės dalis arba drąsiai papildyti turimą modelį madingomis grandinėmis. Atminkite – mažos detalės atlieka didžiulį vaidmenį kiekvienos moters įvaizdyje. Linkiu pasitikti pavasarį stilingai su nauja avalyne.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)