Velso princesė Kate pirmąją Kalėdų dieną kartu su visa karališkąja šeima kaip ir kasmet lankėsi vietos Sandringamo bažnyčioje, kur vyko Kalėdų ryto pamaldos. Būsima karalienė konsortė atrodė neįtikėtinai elegantiškai. Trijų vaikų mama pasirinko gražų ilgą miško žalios spalvos paltą, prie kurio priderino žemiškai žalius aksesuarus ir nuostabią skrybėlę su odine juosta, lankeliu ir plunksna. Naujiena Kate papuošalų dėžutėje buvo pora auksinių auskarų – kalbama, kad tai buvo kalėdinė princo Williamo dovana.

Paauksuoti „Sézane“ – prancūzų prekės ženklo, kurį Kate yra nešiojusi ir anksčiau, auskarai „Dina Earrings“, vandenyno mėlynos spalvos. Tai perdirbto žalvario auskarai, o „natūralūs akmenys šį papuošalą daro unikalų“, rašoma oficialiame gaminio aprašyme.

Auskarai kainuoja 100 svarų sterlingų ir juos galima įsigyti tiesiogiai, tačiau nuo užvakar, kai juos dėvėjo Kate, jie buvo išparduoti.

Kaip rašo „The Sun“, auskarai buvo jos vyro, princo Williamo, kalėdinė dovana.

Kate Middleton Kalėdų pamaldose

„Sézane“ yra prancūzų mados prekės ženklas, garsėjantis dėmesiu kokybei, tvarumui, nesenstančiam stiliui ir paryžietiškai estetikai. Prekės ženklo įsipareigojimą siekti tvarumo atspindi ekologiškų medžiagų naudojimas ir partnerystė su organizacijomis, remiančiomis socialinius ir aplinkosaugos tikslus.

Pirmąją Kalėdų dieną Veslo princesė vilkėjo „Alexander McQueen“ firmos paltą su aukšta apykakle, siūlių detalėmis, kišenėmis su atvartais ant liemens, kišenėmis ir klostėmis ant sijono, kuris buvo su juosmens diržu.

Šį paltą princesė vilkėjo dar tris kartus – visus 2020 m., kai lankėsi Bradforde, Golvėjuje Airijoje ir Londono Eustono stotyje, kur vyko karališkųjų traukinių turas.


Paltas yra pagal užsakymą sukurtas Kate, ir ji šį drabužį bus užsakiusi Alexanderio McQueeno ateljė.

Po paltu Keitė vilkėjo žalią „Mango“ dryžuoto trikotažo midi suknelę, kuri yra iš šio prekės ženklo „Committed Collection“ kolekcijos, ji gaminama naudojant tvarius pluoštus arba procesus, kad būtų sumažintas poveikis aplinkai. Suknelės siluetas – evasé formos, t. y. A formos, su didele iškirpte ir ilgomis rankovėmis.

Kate Middleton Kalėdų pamaldose

Šios chaki žalios spalvos suknelės jau nebegalima įsigyti, tačiau yra likę kelių dydžių karamelinės rudos spalvos suknelių.

Kate taip pat avėjo „Gianvito Rossi“ rudus zomšinius batus. Teigiama, kad batai su kulnu buvo pagaminti pagal užsakymą Kate.

Aksesuarams Kate pasirinko rudą zomšinę rankinę ir odines pirštines. Karališkosios mados tinklaraštininkai teigia, kad rankinė yra „Stuart Weitzman“. Savo aprangą Kate užbaigė „Philips Treacy“ skrybėle.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją