Portretinė zona

Bendraujant su žmogumi pirmiausia žiūrime jam į veidą ir visada atkreipiame dėmesį į tam tikras detales. Prieš keletą metų blakstienų priauginimas buvo ypač populiarus, tai buvo patogu, nes kiekvieną rytą nebereikėjo kruopščiai dažyti blakstienų. Tačiau atrodytų, šiandien didžioji meistrų dalis kuo toliau tuo labiau „didina apimtis“.

Kartais net sunku įžiūrėti moters akių spalvą, visą dėmesį pasiglemžia dirbtiniai „šepetėliai“, apsunkinantys žvilgsnį. Maža to, tokių blakstienų savininkė praranda galimybę kiekvieną dieną atrodyti vis kitaip. Jeigu ši grožio procedūra jūsų gyvenime yra neišvengiama, tegul jūsų dirbtinis grožis atrodo kuo natūraliau.

Taip pat būtina paminėti, kad susiriebalavę plaukai, pageltę dantys, storas pudros sluoksnis, pripūstos lūpos, ataugusios šaknys, geltonas blondas taip pat nesuteikia prabangos jūsų įvaizdžiui.

Formą laikantys drabužiai

Kad daiktas yra pigus, išduoda jo medžiaga. Plonos permatomos medžiagos, linkusios į susiglamžymą ir nutįsimą, visada blogas pasirinkimas. Formą laikančios, standžios medžiagos visada asocijuojasi su kokybe. Maža to, jos gali puikiai paslėpti tam tikrus figūros trūkumus. Blogą daikto kokybę taip pat išduoda jo furnitūra, sagos, siūlės, nesutampantis raštas, pamušalas, kitos svarbios detalės. Labai svarbu pirkti rūbus pagal dydį, o ne su perspektyva „sulieknėti“. Šiandien per mažas drabužis yra didesnis blogis už didesnį drabužį.

Nagų dailė ir blizgesys

Šiandien madinga saikas, geras skonis bei minimalizmas. Prašmatnūs, ilgi, dekoruoti ir blizgantys nagai laikomi antitrendu. Netinkamas manikiūras gali lengvai sugriauti nuomonę apie jus ar netgi atimti galimybę pakilti karjeros laiptais.

Nesutinkate? Tada pagalvokite, kodėl gi ryškus manikiūras yra draudžiamas oficialioje aplinkoje? Kodėl nagų dailė ir dizainas nėra priimtinas karališkosios šeimos ir kitų žymių, gerą reputaciją turinčių asmenų rate? Atminkite, viskam yra savo vieta ir laikas. „Agresyvus“ manikiūras yra galimas variantas, kuriant sceninį įvaizdį, teminiuose vakarėliuose arba ekstravagantiškoms asmenybėms.

Šiuolaikiška bižuterija

Bet kurį įvaizdį galima padaryti įdomesnį bei suteikti jam individualumo, papildant tinkamais aksesuarais. Nebrangūs, tačiau stilingi papuošalai leidžia eksperimentuoti ir kiekvieną kartą atrodyti vis kitaip. Tačiau išgirdus žodį „bižuterija“ daugeliui iš mūsų gali kilti abejonių, kad jie yra skirti tik tiems, kas negali sau leisti nusipirkti tikrų papuošalų. Kiti, priešingai, džiaugiasi bižuterijos pasiūla, ir mano, kad tai yra praktiška, gražu ir labai originalu.

Šiandien noras pademonstruoti visus savo turimus brangakmenius gali būti vertinamas kaip troškimas pasipuikuoti bei atrodyti pranašesniu už kitus. Tokiems papuošalams yra vieta ir laikas. Kita dažnai daroma klaida – vienas komplektas – žiedas, pakabukas ir auskarai. Šis triukas nemadingas jau daugelį metų. Tokia kombinacija kalba pati už save – „jums trūksta fantazijos sukurti kažką įdomesnio ir individualaus“.

Natūralios spalvos

Natūralumas yra madingas ne tik išvaizdoje, bet ir drabužiuose. Natūralios medžiagos ir net jų spalvos visada atrodo prabangiai. Kodėl? Todėl, kad mes esame gamtos vaikai. Prigesintos, sudėtingos, pastelinės spalvos visada suteikia statuso ir pagarbos pašnekovui. Juoda, balta, smėlio, karamelinė, pelenų, akmenų, bordinė, pistacijų spalvos – neblaško ir nenukreipia dėmesio nuo jūsų, kaip asmenybės.

Ryškios spalvos visada puikiai papildo įvaizdį naudojant jas mažomis „porcijomis“ – akcentai, detalės, dekoras. Tačiau atminkite, mes kalbame apie prabangų įvaizdį. Norint sukurti ekstravagantišką, ryškų, įsimintiną ar net teatrališką derinį – ryškios spalvos bus geriausias pagalbininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)