Nuotraukas įamžino vestuvių fotografė A. Numavičė. Moteris pasakojo, kad idėja sukurti nuotakų ryto chalatų prekės ženklą „Wild Soul“ kilo išgirdus moterų klausimus. Daugelis jų teiraudavosi, ką vilkėti tuoktuvių rytą.

A. Numavičės nuotr.

„Svarbi detalė kiekvienai nuotakai – chalatas ir naktiniai. Vestuvių fotosesija prasideda nuo pasiruošimo, todėl kiekviena nuotaka nori rytą pradėti vilkėdamos ypatingus ir išskirtinius drabužius“, – pasakojo fotografė.

Daugiau nei dešimt metų nuotakas gražinanti vizažistė J. Gafaro dalijasi vertingais patarimais. Vizažo meistrė rekomenduoja vakarą prieš makiažą nevartoti daug skysčių – jie kaupiasi ir priverčia veidą tinti.

A. Numavičės nuotr.

Likus dviem savaitėms iki vestuvių, vertėtų apsilankyti pas kosmetologę. Odos paruošimas, skaistinimas, valymas, drėkinimas leidžia sukurti tobulą makiažą. Vestuvių rytą vizažistė pataria odą padrėkinti hialurono rūgštimi praturtinta kauke.

Prieš didžiąją šventę kiekviena moteris priima daug svarbių sprendimų. Reikia pagalvoti apie vietą, kur ruoštis vestuvėms, taip pat žmones, kuriuos nori matyti per pasiruošimą.

A. Numavičės nuotr.

„Reikia išsirinkti grožio meistrus, fotografą, kuris fiksuos pasiruošimo momentus, taip pat nepamiršti pasiimti gėlių puokštės. Labai svarbu pasirengimo ceremonijai vieta. Apie 95 proc. mano klienčių renkasi grožio saloną. Kartais, išvardijusi visus pliusus, įkalbu tokiam sprendimui“, – šypsojosi J. Gafaro.

Vizažo meistrė pabrėžė, kad grožio salone viskas sukurta taip, kad meistras ir klientas jaustųsi patogiai, o rezultatas būtų tobulas. Kurti makiažą ir šukuoseną padeda profesionalų sukurtas apšvietimas, apskaičiuotas kliento kėdės aukštis, specialūs baldai makiažo reikmenims susidėti. Visa tai lemia geriausią rezultatą – nepriekaištingą nuotakos įvaizdį. Jei vis dėlto norite arba turite vestuvėms ruoštis kitoje aplinkoje, J. Gafaro dalijasi keliais vertingais patarimais.

A. Numavičės nuotr.

„Iš anksto pasirūpinkite baro kėde, nes prie žemos kėdės susilenkęs ir nepatogiai dirbantis meistras norės darbą baigti kuo greičiau.

Pagalvokite apie tinkamą apšvietimą arba galimybę ruoštis prie erdvaus lango su sklindančia dienos šviesa. Visus reikmenis meistras gali ir atsivežti. Kartais tenka nešti kėdę, specialią vizažisto lempą bei kalną kosmetikos. Todėl nenustebkite, jei už tokią paslaugą kainoraštyje išvysite trigubai didesnę kainą, nei atliekant makiažą grožio salone“, – kalbėjo J. Gafaro.

Namus arba viešbučio kambarį nuotakos dažnai renkasi norėdamos gražių pasiruošimo nuotraukų, kai procesą įamžina fotografas. Jauki kambario aplinka ir nuotakos naktinukai sukuria romantišką atmosferą. Tačiau visa tai kiekviena nuotaka gali turėti ir grožio salone. J. Gafaro siūlo pasidomėti, kaip atrodo pasirinkto vizažisto darbo vieta. Geriausia, kai tai būna privati erdvė, o ne kėdė bendroje erdvėje su ūžiančiais kirpėjų džiovintuvais.

A. Numavičės nuotr.

J. Gafaro pastebi, nuotakos dažnai pamiršta apie pasiruošimo aprangą arba nebūna įspėtos. Grožio pasaulio atstovė pataria, kad gražiausiai nuotraukose atrodo puošni, šviesių spalvų apranga. J. Gafaro per pasiruošimą siūlo nesirengti vestuvinės suknelės, nes ji netyčia gali būti ištepta.

„Pasirūpinkite prabangiai atrodančiais vanilės, kreminės ar baltos spalvos naktiniais ir chalatu. Nepamaišys ir puošnūs auskarai. Tai itin svarbu norint ne tik gauti geriausią makiažo rezultatą, bet ir siekiant kuo gražesnių nuotraukų iš vestuvių ryto pasiruošimo. Šviesios spalvos drabužis leidžia pamatyti, kaip klientė atrodys apsirengusi nuotakos suknelę“, – kalbėjo vizažo meistrė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją