Šį rudenį iš naujo pamilau Woody Alleno filmus ir ieškojau jo sukurtos veikėjos Annie Hall įvaizdžio. Annie Hall nešioja didelius akinius ir dažniausiai vilki per didelius vyriškus siluetus. Taigi, aš užsispyrusi ieškojau kažko, kas man leistų pasijusti viena jo veikėjų juodai baltame filme.

Taigi, šio šaltojo sezono savo įvaizdžio pagrindu pasirinkau klasikinį oversized smėlio spalvos paltą, vyriško kirpimo kelnes, juodą megztinį aukštu kaklu ir vyriškų mokasinų stiliaus batus, kuriuos dažnai derinu su blizgančiomis kojinėmis.

Šarūnė Kleivaitė

Drįsčiau teigti, kad smėlio spalvos paltas tai kiekvienos moters spintos pagrindas, taip, kaip juodi bateliai, ar juoda suknelė. Šį sezoną rinkausi būtent šios spalvos paltą, o ne juodą, tam kad įneščiau šiek tiek šiltų atspalvių į savo spintą, kurioje dominuoja daugiausia juoda spalva.

Paltas, kelnės, megztinis, rankinė: second hand
Batai: „Asos“
Šarūnė Kleivaitė
Šarūnė Kleivaitė
Šarūnė Kleivaitė

Daugiau Šarūnės Kleivaitės inspiracijų ir mados įžvalgų rasite paspaudę ant šios nuorodos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)