„​Šis „Fashion Bazaar“ yra kitoks nei anksčiau, jis išskirtinis ne tik dėl pasirinktos mugės vietos – istorinės Vilniaus rotušės, bet ir dėl savitos, jaukios ir artimos, šventinės atmosferos. Čia apsilankę mados gurmanai turės unikalią progą iš arčiau susipažinti su geriausiais šalies kūrėjais, kurie padės pasipuošti ar išrinkti originalią dovaną brangiausiems žmonėms. Be to, lankytojai galės pasikrauti džiugios šventinės nuotaikos, pasivaišinti karštu vynu, gardžia kava ar paskanauti kalėdiniais skanėstais​“, – renginį pristatė organizatorė, dizainerė ir UAB „Inži Group“ vadovė Ingrida Rutkauskaitė-Naujokė.

Kalėdinė mados mugė „Fashion Bazaar“

Organizatorė teigia, kad šį kartą mados mugė bus nors ir nedidelė, tačiau nepaprastai jauki, puoselėjanti kalėdinę dvasią. Joje dalyvaus net 70 kruopščiai atrinktų kūrėjų, dizainerių, mados namų ir kitų stilių bei kokybę simbolizuojančių prekės ženklų iš visos Lietuvos. Lankytojų lauks tokie žinomi mados ir stiliaus kūrėjai kaip „Rudnė“, Lilija Larionova, Diana Paukštytė, Dovilė Dagė ir kiti. Kol suaugusieji dairysis dovanų, mažieji stileivos galės susitikti su mugėje viešinčiu Kalėdų Seneliu ir pasidalinti su juo karščiausiais norais.

Nemokama „Fashion bazaar“ kalėdinė mados mugė vyks jau rytoj, gruodžio 15 d., nuo 12 iki 20 valandos Vilniaus rotušėje. Apsilankykite ir pasiruoškite gražiausioms metų šventėms stiliaus mėgėjų apsuptyje!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)