Įprasta, kad penktadienį mes renkamės laisvesnio stiliaus aprangą, pavyzdžiui, džinsus, sportinę avalynę ar jaukų megztinį. Nors vėlgi šis faktorius priklauso ir nuo jūsų darbo vietos.

Tačiau jeigu vis dėlto taip yra, galime likusias darbo dienas palengvinti tinkamai parinkta apranga. Svarbiausia atrasti pusiausvyrą tarp elegantiškumo, reprezentatyvumo ir komforto. Tegul nepatogūs drabužiai ar avalynė nesugadina jūsų darbo dienos.

Šiam variantui puikiai tiks jaukus megztinis. Nors reikia atkreipti dėmesį į jo dizainą. Tegul jis būna neryškus, pastelinių spalvų, vienspalvis arba subtilių raštų, susegamas, susiaučiamas arba netgi primenantis švarkelį.

„Mango“, gamintojų nuotr.

Prie tokio megztinio galite derinti tiek turimą mėgstamą, tiek naują, galbūt jums neįprasto dizaino palaidinę. Tobuliausiai tiks balta ar pieno baltumo viršutinė dalis. Universaliausias pasirinkimas, tinkantis prie bet kokios aprangos - klasikinio stiliaus baltiniai, tačiau jie gali būti ir įdomesnio dizaino, kaip šie.


„Zara“, gamintojų nuotr.

Įvaizdžiui užbaigti galite pasirinkti kitokio stiliaus klasikines kelnes. Jos nebūtinai turi būti įprasto ilgio ir siekti kiek žemiau nei jūsų kulkšnys. Pasirinkite kitokias: sujuosiamas kaspinu, su kišenėmis, kantu, trumpesnes, platėjančias ar žemiau kelių siaurėjančias. Taip akimirksniu pagyvinsite net ir patį paprasčiausią ar nuobodžiausią įvaizdį.


„Massimo Dutti“, gamintojų nuotr.

Prie laisvo silueto, klasikinio stiliaus kelnių idealiai tiks patogūs aulinukai. Tačiau bet kada juos galite pakeisti į aukštakulnius, taip visiškai pakeisite darbo aprangą į šventiškesnį įvaizdį.


„Zara“, gamintojų nuotr.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)