Keli stilistų patarimai iš tinklalapio ehshirts.com padės išsirinkti baltus marškinius, su kuriais atrodysite išskirtinai dailiai.

Marškiniai turi tikti jūsų figūrai

Daugelį drabužių trūkumų galima užmaskuoti, bet nieko nebus, jei balti marškiniai prastai tinka. Tokiu atveju net ir brangūs balti marškiniai nebus jūsų sąjungininkai, su jais atrodysite mažų mažiausiai keistai. Labai svarbu žinoti savo figūros tipą ir rinktis baltus marškinius, į tai atsižvelgiant.

Balti marškiniai

Marškiniai turi būti pasiūti iš kokybiškos medžiagos

Nuo medžiagos priklauso, kaip marškiniai atrodo, nešiojasi, koks jausmas juos vilkint. Norėdamos išsirinkti malonius prie kūno, nepriekaištingai atrodančius marškinius, turėkite omenyje kelis dalykus. Jei jums nereikia labai konkrečios medžiagos (kokiu nors tikslu), turėkite omenyje, kad geriausios – natūralios medžiagos, iš kurių populiariausia – medvilnė. Kai kurios garsios marškinius siuvančios kompanijos tvirtina, kad marškiniai turi būti tik iš 100 proc. medvilnės arba 100 proc. lino. Natūralius audinius malonu jausti oda, be to, jie netrukdo odai kvėpuoti.

Kad marškiniai nebūtų vos perregimi, rinkitės tankesnę medvilnę. Kokybiški balti moteriški marškiniai siuvami iš dvigubo siūlo medvilninio audinio, kuris yra tvirtesnis, minkštesnis ir neperregimas.

Svarbu – detalės

Apykaklė ir rankogaliai didžiąja dalimi lemia, kaip atrodys marškiniai. Gražiausiai atrodo marškiniai, kurių apykaklėje ir rankogaliuose yra įsiūtas pamušalinis audinys, kuris suteikia šioms detalėms stangrumo. Apykaklė su įsiūtu audiniu bus standi, dailiai rėmins veidą ir paryškins jūsų bruožus.

Balti marškiniai

Rankogaliai – nedidelė, tačiau svarbi detalė, neabejotinai galinti suteikti žavesio marškiniams. Rankogaliai užsisega su sagomis arba su sąsagomis, pastarieji vadinami prancūziško stiliaus rankogaliais.

Ne taip svarbu, kaip užsisega jūsų rankogaliai, svarbiausia, kad jie būtų standūs ir dailūs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją