Sijonas su drapiruote

Netikėkite tais, kurie sako, kad drapiruotės paslepia figūros trūkumus. Priešingai – daugybė klosčių platina liemenį, tiesiog atsiranda nereikalingų kilogramų. Įsidėmėkite – jei jūsų figūra toli gražu ne ideali, pirmenybę teikite lakoniško kirpimo modeliams, kuriuos papildytų madingi raštai ar tos pačios spalvos palaidinė.

Tulpės silueto sijonas

Sunku ir prisiminti, kada tulpės silueto sijonai buvo madingi. O apverstos tulpės formos sijonas netinka jokiam figūros tipui. Esamos klostelės platina klubus, pilvą, o žemo ūgio moteris vizualiai dar labiau žemina.

Kuo pakeisti tulpės silueto sijoną? Amžina klasika – siauru, vadinamuoju pieštuko formos sijonu, jis papuoš net nestandartinės figūros merginą.

Sijonas su horizontaliais dryžiais

Ne veltui dryžiai laikomi vienu iš pavojingiausių raštų. Net liekniausia moteris su horizontaliais dryžiais atrodys apvalaina, o stambesnė dama – dar apkūnesnė. Įsidėmėkite – nevilkėkite horizontaliai dryžuoto sijono. Tiesa, vertikalūs dryžiai priešingai – vizualiai ilgina figūrą, suteikia jai elegantiškumo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)