Ir tai ne orų prognozės, o naujausios mados tendencijos. Galbūt žiema mūsų nepasitiks sniegu, tačiau mes tikrai galime bent iš dalies šią situaciją pataistyti, prisijaukinę mados vėjus.

VISA APIMANTIS BALTUMAS

Kas pasakė, kad juoda spalva geriausiai tinka, renkantis vilkėti to paties atspalvio drabužius vienu metu? Nemažiau stilingas ir universalus variantu gali tapti ir baltos spalvos atspalviai! Prie tokių drabužių nesudėtingai priderinsite bet kokio stiliaus aksesuarus!

Tokiam variantui geriausiu pasirinkimu gali tapti žavus, klasikinio stiliaus kostiumėlis! Išsirinkite įdomesnio silueto, kirpimo ir medžiagų modelį. Nebijokite atrodyti it sniego karalienės, nuo galvos iki kojų balta. Elegantiškas įvaizdis garantuotas!


PURŪS KAILIAI

Jeigu balto kostiumo variantas jums atrodo neįprastas ir nepraktiškas pasirinkimas, tačiau pastaroji tendencija žavi, visuomet galite rinktis baltus akcentus ar detales. Kad vienu metu nušautumėte du zuikius, rinkitės baltus ir šildančius aksesuarus. Tam geriausiai tinka žavi masyvi kailio apykaklė ar šalis. Drąsesnės lai ima baltus purius kailinius!

KELNĖS

Taip, baltos kelnės yra skirtos ne tik vasarai. Jos gali tapti ir puikia kasdienio garderobo dalimi. Ko dėl gero stiliaus ir mados nepadarysi, net jei baltos kelnės yra ganėtinai rizikingas sprendimas. Viena vertus, toks drabužis tinka prie bet kurio jūsų pasirinkto aksesuaro ar kito rūbo. Jas nesudėtinga priderinti, o tai, kad atrodysite žaviai - garantuota. Antra vertus, visuomet išlieka nemaloni galimybė išsitepti ar kaip kitaip sugadinti kelnių baltumą. Visgi rizikuoja tos, kurios nori atrodyti pritrenkiamai!

PALTUKAS

Baltas paltukas ir mėlyni klasikiniai džinsai, pasak stilistų, yra šios žiemos mados topas. Paprasta, kasdieniška ir stilinga! Neturinčioms laiko iš anksto planuoti savo garderobo tai - geriausias sprendimas. Be to, įsigijusios baltą paltuką (geriausia, laisvesnio silueto, sujuosiamą dirželiu), įsigysite patikimą palydovą nevienam sezonui.

SUKNELĖ, KAIP PAVEIKSLAS

Sukurti modernios miestietės įvaizdžiui, puikiai tiks balta trikotažo suknelė. Nors artėja žiema, o orai nedžiugins jaukia šiluma, siūlioma įsigyti storesnio trikotažo baltą suknelę, kuri būtinai būtų marginta grafiniu piešiniu ar užrašu! Puikiai tiks klasikinius ar šiuolaikinius tapybos kūrinius imituojantys paveikslėliai ar taip dabar madingos citatos. Tokią suknelę galite vilkėti nebūtinai prie sportinio stiliaus aprangos. Kaip kontrastą rinkitės juodą ar tamsiai mėlyną klasikinį paltą bei odinius ilgaaulius.

PARYŠKINKITE BALTUMĄ

Žiemai rinkitės jaukų baltą oversized tipo megztinį ar golfą aukštu kaklu. O jei išdrįsite - ir baltas kelnes ar sijoną. Tačiau, kad išryškintumėte nepriekaištingą baltumą, derinkite ryškius aksesuarus. Jis gali būti vienas, tarkim, raudona skrybėlaitė ar šiuo metu itin madinga beretė, ryškus auskarai ar pirštinaitės.

BALTA AVALYNĖ

Balti aulinukai ar aukštakulniai batai - taip pat ateinančio sezono hitas. Žinoma, jeigu įsigijote tokius batus - tai geras sprendimas, bet atidžiai apgalvokite, kokius drabužius vilkėsite prie tokios avalynės. Svarbu, kad ji būtų elegantiška ir subtili, kad išvengtumėte rizikos atrodyti vulgariai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)