1. Aplinkos atitikimas yra svarbiausias aspektas, jei yra aprangos kodas – jį būtina atitikti abiems.

2. Išsiskiriantis turėtų būti tik vienas iš poros įvaizdžių, kitas – monochrominis, ramesnis, subtilesnis.

3. Spalvinė harmonija yra svarbu – rekomenduojame naudoti skirtingus vienos spalvos atspalvius, siekiant suderinti elementus, pavyzdžiui, vyro peteliškės atspalvis gali būti derinamas su intensyvesne moters delninės spalva arba bateliais. Moterims nerekomenduojame atkartoti arba derinti rankinės ir batelių spalvų, šis metodas jau tikrai paseno.

4. Jei mėgstate tas pačias spalvas, tokiu atveju rinkitės skirtingas faktūras, audinius, jų tankumą. Pavyzdžiui, prie odinių juodų moters kelnių puikiai tiktų juodas medvilninis vyro švarkas, pilkas vyriškas vilnos megztinis. O švarkelis tobulai derės su lengva pilka šifonine moters suknele.

5. Rinkitės panašius drabužių elementus, tinkančius abiems. Tai gali būti švarkai, marškiniai, galvos apdangalas, akiniai. Taip įvaizdžiai subtiliai susišauks.

Viena stilistiškai darniausių porų pasaulyje yra pripažinta Olivia Palermo su vyru Johannesu Hueblu.

Šventiniams įvaizdžiams kaip inspiraciją siūlytume Blake Lively ir Ryano Reynoldso porą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)