Tačiau suknelės, kaip šventinės aprangos pasirinkimo variantas išlieka nepakitęs kiekvienus metus. Jeigu esate iš tų, kurios domisi ir siekia naujovių, o vienas ir tas pats stilius jums jau yra pabodęs, tuomet tikrai yra tinkama išeitis!

Massimo Dutti, gamintojų nuotr.

Puikiausia alternatyva puošniai suknelei lai tampa kostiumėlis. Tuo pačiu tai bus labai pravarti ir ilgalaikė investicija ateičiai.

Šios žiemos sezoną dominuoja spalvos ir raštai. Kuo įvairesni - tuo geriau! Dar geriau, jei jie nuguls ir ant jūsų pasirinkto kostiumėlio modelio. Nereikia bijoti išskirtinesnio įvaizdžio ir baimintis, kad bus sunku suderinti kelių raštų ar spalvų paletę.

Pasirinkimas yra platus, tad tiks kiekvienos skoniui ir stiliui - nuo plačių kelnių ar įliemenuotų švarkelių iki trumpų kiuločių.

Zara, gamintojų nuotr.

Kostiumėlis turėtų tapti pagrindiniu jūsų šventinio įvaizdžio akcentu. Bateliai, papuošalai ar rankinė gali būti neutralūs, minimalistinio stiliaus. Tad renkantis vilkėti tokią aprangą, nereikės sukti galvos ir abejoti savo pasirinkimu, o pastarieji aksesuarai tiks ir jūsų kasdienai.

Jeigu esate iš tų, kurios mėgsta ramesnį įvaizdį ir nenori labai išsiskirti, rinkitės kostiumėlį, kurio švarkelis ar jo atvartai yra raštuoti arba pasiūti iš kontrastingos medžiagos nei likusi rūbo dalis. Taipogi pasitarnauti gali senas geras patikrintas būdas - daili kailinė apykaklė. Ji ne tik suteiks prabangos pojūtį, bet ir taps itin madingu pasirinkimu. Madingiausias variantas - iš skirtingų spalvų kailių sudurta apykaklė, kuri yra tiesiog lengvai užsimetama ant pečių.

Zara, gamintojų nuotr.

Kostiumėlius vietoje suknelių pradėjo rinktis ir žymios moterys: aktorės Emma Watson, Olivia Wild, Tilda Swinton, stiliaus ikona Alexa Chung, Amy Adams, ekscentriškoji dainininkė Lady Gaga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)