Kad gražiausiu laikotarpiu atrodytumėte ir jaustumėtės puikiai, pateikiame galimas šventinio įvaizdžio klaidas, kurių galite išvengti.

Tinkamas dydis

Nėra nieko blogiau nei per daug aptemptas ar laisvas drabužis. Ypatingai, jei tai - šventiškai atrodanti suknelė! Jeigu apsivilkusi mėgstamą suknelę matai, kad siūlės tiesiog braška krūtinės ir sėdmenų srityse, o ją dėvint tavo judesiai tampa kiek suvaržyti, nedesliant mesk ją šalin. Daili ir elegantiška suknelė turėtų pabrėžti jūsų liemens sritį, bet ne seksualiausias kūno vietas.

Puošnumas

Žinoma, tai yra tas laikas, kai mes norime žibėti visomis įmanomomis spalvomis ir traukti aplinkinių dėmesį savo nepriekaištinga išvaizda. Tačiau renkantis puošnią aprangą, visada išlieka rizika perlenkti lazdą arba atrodyti per paprastai. Tam, kad išvengti abiejų pavojų, stenkitės atrasti tą „aukso viduriuką“. Jeigu norite blizgios suknelės, žiūrėkite, kad ji būtų vienspalvė, kuklesnio modelio, o prie jos derinami aksesuarai - minimalistiniai. Tuo tarpu paprasta suknelė ar kostiumėlis geriau atrodys jeigu pasirinksite išskirtinesnio dizaino rankinę (gali būti itin puošni, kitokios spalvos) ar stambesnius papuošalus.

Bateliai

Elegantiškiau ir iškilmingiau visuomet atrodys aukštakulniai bateliai. Jų kulniuko storis gali varijuoti nuo visai plonyčio iki stambesnio, tačiau reikėtų dėmesį atkreipti į jo aukštį. Venkite itin aukšto kulno batų „žudikų“ - jie ne tik kad yra nemadingi, bet ir jūsų įvaizdžiui suteiks nepageidaujamo vulgarumo.

Rankinė

Ko gero, tai - svarbiausias moters garderobo akcentas. Esate kviečiame į vakarėlį, elegantišką vakarienę, pasimatymą ar vakarą teatre? Palikite namie maxi dydžio rankines, į kurias telpa visas jūsų pasaulis. Jos puikiai tarnauja kasdien, bet ne išskirtine proga. Maža delninukė ar rankinė su dirželiu savo dydžiu neužgoš jūsų aprangos, o tik papildys bendrą įvaizdį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)