Jei nuo kasdienio klausimo „o ką gi šiandien rengtis?“ įsiskaudėjo galva, siunčiam jums greitąją stiliaus pagalbą.

„City“ parduotuvėje galima rasti populiarių premium klasės ženklų,tokių kaip „Marella“, „Michael Kors“, „Ted Baker“, tad ir užsukti į šią parduotuvę dėl didesnių kainų kuklinasi dažnas – už šilkinius marškinius čia gali tekti suploti 200 eurų, o už įspūdingą kelnių kostiumą dar bent keturiais šimtais brangiau. Bet, kaip sako stilistė, aukšta kaina neretai pasufleruoja ir apie nepriekaištingą drabužio kokybę bei ilgaamžiškumą.

Šį kartą su stiliste domėjomės ne tik asortimentu ar drabužių kainomis, bet ir pateikėme vertingų stiliaus gudrybių.

Debiutinės laidos metu V. Rušinskaitė patarė, į kokius drabužius verta atkreipti dėmesį šį sezoną bei pademonstravo, kaip mikliai sudėlioti tinkamą derinį jei nepraleisite pro ausis stilistės pamokų, apsipirkti parduotuvėje bus ne galvos skausmas, o vienas juokas.

Pirmosios laidos užkulisiai – DELFI Stilius skaitytojams:

Laida „Stiliaus DNR“ be užuolankų kalba apie stilių, grožį ir sveikatingumą. Kartu atliksime parduotuvių reidus ir domėsimės teisingais drabužinės pagrindais, griausime nusistovėjusius grožio mitus ir konsultuosimės su profesionalais bei sudėliosime visus taškus ant „i“ , kaip ne tik gerai atrodyti, bet ir puikiai jaustis savame kūne.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)