Juodas švarkas

Juodas ansamblis


Universaliausias derinys – juodas ansamblis. Tokie ansambliai visada atrodo stilingai, brangiai, lakoniškai ir drąsiai. Jei nesinori atrodyti pernelyg niūriai, pasirinkite ryškios spalvos rankinę (tiks netgi nuosaikūs karameliniai atspalviai) arba kontrastingos spalvos apavą.

Juodas švarkas

Su bazine palaidine


Dar vienas puikus variantas – kitas bazinis drabužis. Tiesa, kad įvaizdis neatrodytų nuobodus, įkomponuokite papuošalų, rankinę ar batelius, kurie paįvairintų lakonišką įvaizdį. Galimi sprendimai – apyrankės, stambios grandinėlės ant kaklo, masyvūs auskarai.

Juodas švarkas

Balta spalva


Ideali kompanionė giliai juodai spalvai – akinamai balta. Šios spalvos viena kitą papildo, atrodo harmoningai. Vietoje baltos gali būti karamelinis, kreminis ar kiti pasteliniai atspalviai.

Juodas švarkas

Ryškiaspalvė palaidinė ar skarelė


Juoda – santūri spalva, todėl šalia jos nebijokite akcentų – margų palaidinių, raštuotų skarelių ar pan. Tiks ir dryžuotos, languotos ar su ryškiais raštais palaidinės, kurias sunkoka priderinti prie kitų drabužių.

Juodas švarkas

Su trumputėmis, bikinio viršaus tipo palaidinėmis


Trumputės palaidinės – labai madinga šio pavasario ir vasaros tendencija. Madingos ne tik trumpos, prigludusios, bet ir liemenėlę primenančios palaidinės. Pastarasis variantas ir juodas švarkas – drąsiausioms merginoms vėsesnei vasaros dienai ar linksmam vakarėliui.

Su trikotažine palaidine


Puikus variantas tarpiniams sezonams – didokas švarkas vietoje viršutinio drabužio. Po didesnio dydžio švarku tilps trikotažinis megztinis ar šiltesnis golfas. Toks derinys atrodys įdomiau nei megztinis ir striukė.

Juodas švarkas

Su prigludusia palaidine ant viršaus


Pastaruoju metu ant mados podiumų vis dažniau galima pamatyti, kad ant juodų švarkų dėvimos prigludusios trumpos palaidinės. Atrodo nebanaliai, įdomiai, be to, galimi variantai – palaidinę galite apsivilkti arba ant nuogo kūno, arba ant švarko.

Sujuostas plačiu diržu

Juodas švarkas

Šis aksesuaras – lengvai priderinamas, puikus baigiamasis aprangos ansamblio akcentas. Tai – platus diržas su masyvia, ryškia sagtimi. Toks diržas derės ir prie daugybės kitokių derinių, ir su bet kokios spalvos klasikiniu švarku. Jeigu švarkas laisvas, diržas pabrėš liemenį, be to, puikiai tiks ir prie visiškai juodo ansamblio.

Juodas švarkas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)