„Dažniausia nuotakų klaida – nori įsisprausti į draugei ar kaimynei tinkantį modelį. Svarbu prisiminti, kad kiekviena turime sau tinkanti siluetą, spalvą ar tekstūrą ir šie pasirinkimai galioja ne tik kasdieniniams drabužiams, bet ir vestuvinei suknelei.

Atraskite, išryškinkite, o jeigu nežinote, kas jums tinka labiausiai – kreipkitės į specialistus“, – teigė Viktorija, kuri sulaukia prašymų padėti išsirinkti vestuvinę suknelę.

Dar viena dažna klaida – merginos nori pasipuošti daugiau, nei reikėtų: „Dažnas atvejis, kad tenka stabdyti, nes būsima nuotaka nori ant savęs susikrauti viską, kas blizga ar madinga tą sezoną: ir plunksnas, ir karoliukus, papuošalus, kitas detales. Sustokite! Auksinė taisyklė „daugiau yra mažiau“ visuomet galioja ir vestuvių stiliuje“.

Apie visas šias klaidas V. Šaulytė kalbės vestuvių parodoje „Išteku.lt“ jau kitą savaitgalį. Ji ves seminarą „Vestuvių poros bendras įvaizdis: derėkite ne tik spalvomis“, kuriame dalinsis praktiškais ir kiekvienai porai pritaikomais patarimais, kaip kurti bendrą stilių.

„Seminaro metu kalbėsime apie tai, kad vestuvių dieną svarbu ne tik suknelė ar kostiumas, bet mažos detalės, kurios kuria visą jaunųjų įvaizdį bei jaunųjų būsena, kuri taip pat yra įvaizdžio dalimi. Taip pat aptarsime, kaip išlaikyti vientisumą tarp nuotakos ir jaunikio ne tik gėlių spalvomis“, – dalinasi seminaro anonsu stilistė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)